foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 20 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mai 13, 2011 12:17 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tänan vastuse eest :)
Mullitaja on mul praegu üleliigne vist jah, aga ma olen ta nii sättinud, et ei mullita tugevasti... Samas kui ma seda soojenduspulka millalgi tagasi tahaks panna, kas siis võib lihtsalt seisev vesi olla?
Tegelikult mõtlesin ma ka suurema, nii umbes 50-60 liitrise akvaariumi ostmise peale, aga päris kindel veel ei ole. Kalale kindlasti meeldiks :) Mulle meeldiks ka, aga olen kahevahel...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mai 13, 2011 07:16 
Akvarist

Tsiteeri:
Mullitaja on mul praegu üleliigne vist jah, aga ma olen ta nii sättinud, et ei mullita tugevasti... Samas kui ma seda soojenduspulka millalgi tagasi tahaks panna, kas siis võib lihtsalt seisev vesi olla?

Minu arust erilist vahet pole betta jaoks aga mullitajal on rohkem mõtet soojemas vees kuna seal on hapnikku vähem.
Tsiteeri:
Tegelikult mõtlesin ma ka suurema, nii umbes 50-60 liitrise akvaariumi ostmise peale, aga päris kindel veel ei ole. Kalale kindlasti meeldiks Smile Mulle meeldiks ka, aga olen kahevahel...

Aga mis see niiöelda tagasi hoidev argument oleks?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mai 13, 2011 03:35 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 3
Filtrite kohta mainiks nii palju, et kui otsida siis ikka leiab. Mul on 4,5L tigude akvaariums selline filter http://www.exo-terra.com/en/products/re ... r_f150.php
Ja 11l-ses on AQUA EL FAN-Mini Plus.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mai 13, 2011 06:02 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tagasihoidev argument on esiteks asja finantsiline pool - ühel üliõpilasel on ka hädavajalikumaid asju kui uus akvaarium (kuigi hetkel ma selles päris kindel ei ole :D), teiseks kardan, et tüdinen akvaariumist ära, sellepärast arvasingi, et katsetan esialgu oma väikese akvaariumiga. Samas, nii palju kui ma lugenud olen, on suure akvaariumiga mitmes mõttes lihtsam.
Ja ei pea ju poest uut akvaariumit ostma, kuigi need seal nii ilusad ja säravad välja näevad.
Niisiis olengi kahevahel... Aga tegelikult oleks üks 50 liitrine või suurem akvaarium väga tore.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mai 13, 2011 07:25 
Akvarist

Arusaadav. Eks Sul tuleb endal need otsused langetada. Mis siin ikka nii väga soovitada oskab.
Üsna okkalise tee oled akvaristika juurde juhtumisi valinud aga ega ei peagi asjad mööda sirget ja laia käima. Edu.

Üles
 [ 20 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver