Tegin raviakvas neoonidele ja rasboradele veel ühe Furanoli kuuri. Soolavanne esialgu ei hakanud ikkagi tegema, kuna mõlmad kalad on tohutult väledad ja kartsin, et tekitan püüdmisega neile rohkem stressi kui asi väärt on.
Teise kuuri lõpuks oligi rasboradel kogu "jama" suu juurest kadunud. Välisel vaatlusel tundusid täiesti terved. Filtreerisin siis söega 24h ja eile õhtul panin rasbora üldakvasse tagasi. Täna hommikul avastasin, et ühel rasboral on jälle mingi valge tükk suu juurde tekkinud
See ei ole nagu isegi täpp, vaid selline imepisike niiditükk. Kas ma pean tõesti siis ikkagi üldakvas veel ühe furanoli kuuri tegema?
Samas ma mõtlen, et kui tegemist on bakteriga, mida on igati loogiline järeldada, kuna furanol aitas, siis kas ei peaks see ka üldakvast peale üht furanoli kuuri juba piisavalt kadunud olema, et tervenenud kala uuesti ei nakatuks või on mu loogika vale?
Neoonidel pole kahjuks üldse paremaks läinud. Viin täna ühe kõige hädisema kliinikusse mikroskoobi alla. Kui teada saan, millega tegemist, annan teada.