foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 18 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juun 30, 2010 11:46 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pärast ravimivee väljavahetamist,söefiltri asetamist,vitamiinide lisamist (mida tegime pärast lehviksaba surma) ning põhja žifoonimist, oli kala väga energiline, lausa rahutu. Muidu ta oli rahulikum. Hetkel on käitumine paranenud juba ja on lihtsalt ergas. Et siis ka ühele kalale see 54 l väike :roll: On küll plaanis suurem osta, aga hetkel ei ole võimalik.
PS! Ta võtab kenasti sõrme otsast toitu ja püüab aktiivselt terakesi, mis vette langevad. Hakkasin aga ta silmi vaatama ja tundus,nagu oleks rohkem pungis. Pärast ühe kala surma nüüd jälgime erilise tähelepanuga alles jäänud kalakest, loeme haigustest ja ei oska enam hinnata, mis normaalne, mis mitte.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juun 30, 2010 02:15 
Akvarist

Miikene kirjutas:
Pärast ravimivee väljavahetamist,söefiltri asetamist,vitamiinide lisamist (mida tegime pärast lehviksaba surma) ning põhja žifoonimist, oli kala väga energiline, lausa rahutu. Muidu ta oli rahulikum. Hetkel on käitumine paranenud juba ja on lihtsalt ergas. Et siis ka ühele kalale see 54 l väike :roll: On küll plaanis suurem osta, aga hetkel ei ole võimalik.
PS! Ta võtab kenasti sõrme otsast toitu ja püüab aktiivselt terakesi, mis vette langevad. Hakkasin aga ta silmi vaatama ja tundus,nagu oleks rohkem pungis. Pärast ühe kala surma nüüd jälgime erilise tähelepanuga alles jäänud kalakest, loeme haigustest ja ei oska enam hinnata, mis normaalne, mis mitte.

Rahutu võis ta olla ka sellepärast, et see teine kalake, kellega ta harjunud juba oli, kadus äkki ära. Kui ma oma isase võtsin akvast välja soolavanni jaoks, siis emane "kammis sassi" ennast. No ikka korralikult tuuseldas mööda akvat ringi. Enne sellist käitumist märganud ei ole. Rahunes maha alles siis, kui isane tagasi oli.
Ja seda iga pisimagi haiguse jälgimist tasub võtta veidi rahulikumalt. 8) . Kui sul koer nt. jätab ühe söögikorra vahele, siis sa ei torma ju ka kohe veti juurde ja ei kuku rohtusid sisse söötma, vaid jälgid asja veidi aega :wink: .
Kui mingil hetkel on soov teine kalake juurde soetada, siis võin lahkelt pakkuda. :) .

20l kast ja kuldkala maimud, krevetid, tornteod
10l kast ja krevetid

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juun 30, 2010 07:00 
Akvarist
Kasutaja avatar

Abbatisa kirjutas:
...
Ja seda iga pisimagi haiguse jälgimist tasub võtta veidi rahulikumalt. 8) . Kui sul koer nt. jätab ühe söögikorra vahele, siis sa ei torma ju ka kohe veti juurde ja ei kuku rohtusid sisse söötma, vaid jälgid asja veidi aega :wink: .
Kui mingil hetkel on soov teine kalake juurde soetada, siis võin lahkelt pakkuda. :) .

Kindlasti tasub rahulikumalt võtta. Kuna me just ühe kala kaotasime,siis oleme teise pärast mures.Kui koer jätab söögikorra vahele,siis muretsemine või mittemuretsemine sõltub sellest,milline kortest söögikorra vahele jättis. Oma koeri ma tunnen ja eks ikka vahel juhtub, et ka nendega kipun ülemuretsema. Kalade teema on mulle võõras ja mul pole nendega kogemusi, mis teebki ebakindlaks.Ega ma väga täpselt ei teagi,milline see kuldkala komeet välja nägema peab. Kui küsitakse, et ega ta silmad punnis ei ole,siis hakkan vaatama ja tõepoolest, ongi punnis. Eks neil on ju kehapinnast kõrgemal silmad, aga kui palju ja kust maalt punni loetakse - no ei tea :roll:
Kalakeste pakkumise eest tänan, aga juurde ei võta kedagi enne, kui kindel olen, et praegune terve ja uus ning suurem akvaarium saab sissetöötatud. Minu jaoks on üllatus, et kaladel nii palju probleeme esineb nagu ma siin foorumis loen.

Üles
 [ 18 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver