foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 23 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 16, 2009 04:17 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
akvaariumitel ei olegi kuskil kirjas, et on karantiin ja sealt ei müü, punane märge müüja jaoks on akvaariumi klaasil ja paber karantiinis olevate kalade nimetustega on letis (kui neid kalu, kes on haigeid, on rohkem, kui ühes akvaariumis). klienti teavitatakse suuliselt, kui ta avadab soovi karantiinis olevast akvaariumist midagi osta. jah, eilne müüja ei olnud teadlik, et barbustel on täpid, sest eelmisel õhtul kalu söötes ja üle vaadates neil täppe veel ei olnud, seega ei olnud keegi seda probleemi konkreetses akvaariumis veel märganud.

süstemaatilist pood haigeid kalu ei MÜÜ. poodi satub aga aeg-ajalt ikka mõni haigus, selle vastu pole mitte keegi kaitstud. ma saan aru, et sind teeb tigedaks see, et sinu kalad on haiged aga palun ära arva, et keegi neid sulle meelega haigetena müüb.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 16, 2009 09:27 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 2
Ma ei ole seda arvanud ega ka väitnud, et keegi mulle nimelt haigeid kalu müüs, kuid kas see eelnev pole natuke inetu?
Äkki teiepoolne vabandus oleks asjakohasem, mitte, et "KATRIN" OSTIS ja PRESSIS ise endale probleemi akvaariumisse.
Rahulikke saabuvaid jõule!

Üles
 Teema pealkiri: Lõunakeskus
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 16, 2009 09:44 
Akvarist

Katrin!

Katsu siis ise ka väheke olla. Teema lasid ju Sina foorumi avarustesse uitama. Haigeid kalu võib ju ikka vahel ette tulla. Kalade müügi ja transpordi juures on see paratamatu. Kui suudad ise paremini, siis palun näita ette. See, et mõni kala vahel ootamatult ära sureb, seda juhtub ikka. Vahel kahjuks läheb mõni üsna noor inimene isegi meie hulgast minema, arstide pingutustele vaatamata. Ei ole mõtet paari kala pärast arust ära minna, hooli parem oma lähedastest.
Häid saabuvaid jõule Sullegi.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 16, 2009 11:58 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
Kauplus vabandab loomulikult kõigi ees, kes kauplusest ostetud kaladega on tahtmatult kaasa saanud ka mingi haiguse. Antud teemaalgatusest lugesin ma aga välja konkreetse pretensiooni eilse juhtumi kohta poes ehk selle, et sa ei ole rahul sellega, et müüja müüs sulle sinu soovil kalu.

Ilusat lähenevat jõuluaega kõigile!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 17, 2009 01:12 
Akvarist
Kasutaja avatar

Oleks se minu võimuses, muudaksin teema pealkirja natuke neutraalsemaks... :roll:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 17, 2009 05:38 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 2
Kellel on võimuses see pealkiri muuta siis palun tehke seda.
Sina erwin oled vist sellesse teemasse süvenemata, kuskilt kaugelt ühe jalaga sisse hüpanud- ma katsun olla ja olen siiani ka olnud, nimelt vaikides lõunakast ostetud kalu ravinud.
Teiseks ma ei lähe arust ära mõne kala pärast- on nad surnud ja surevad ka edasipidi (kuid mul pole põhjust sellepärast endast väljuda, sest mul on kalu vähe surnud ja sellesse mannaterasse pole neist keegi surnud).
Mis puudutab haigla elu- inimeste surevust noorelt siis sellega olen kursis-seda sa ei pea mulle seletama (väga pika aja oma päevast veedan just haigla seinte vahel) ja millegipärast arvan, et sa pole ka õige inimene õpetama oma lähedastest hoolima.
Ei mõista selliseid teemaväliseid kommentaare :roll:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 17, 2009 05:52 
Akvarist

katrin1 kirjutas:
... ja millegipärast arvan, et sa pole ka õige inimene õpetama oma lähedastest hoolima ...

Asi muutub juba inetuks. Ehk oleks tagumine aeg adminnidel see teema lukku panna. Osapooled on oma selgituseda-põhjendused välja öelnud. Ja kui midagi omavahel veel ripakil, siis oleks mõtet seda mitte avalikult ping-pongina edasi-tagasi põrgatada, vaid omavahel kokku saada ja asjalood selgeks rääkida.
PS! Oma teema pealkirja peaks saama ise muuta!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 17, 2009 06:09 
Akvarist

ma ostsin eile ehk siis 16ndal sealt kalu.. teenindus on parim mida ma elus saanud vist olen .. aga hommikul oli neoon surnud.. ja 1 kala natuke katki.. ei tea... eks tuleb ravida.. 8) ja leppida.

Üles
 [ 23 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver