Akva on kuskil 40 liitrit..ja ma tean et see liiga väike aga ma olen juba kolm kuud otsinud sobivamat suurt (90-100 L), kaladel ei ole siiani mitte mingisugust häda olnud, päris suurpuhastust olen teinud kolm korda ( akvaarium siis alates augustist) ja veevahetusi kus olen kuskul 10-20% vett vahetand, on iga nädal olnud. Toitu olen andud kord päevas. Toitu olen vaheldusrikkamaks teinud nii elussööda kui ka köögist võetud kurgi jms. Kaladest oli sis mul yks suurem teleskoop, väike teleskoop, läbipaistev kuldkala, kaks väikest parvekala (kas mingi barbus vms, ei mäleta täpselt) ja siis põhjakoristaja mille nimi mulle ka tundmatu. probleem saigi alguse nende kahe parvekala toomisega (minu kahel tuttavavl praegu sama jama sest ostisd just samast poest ka kalu) ja kui keegi räägib karantiinist siis ma oleks neid parvekalu saanud ka aasta otsa sseal hoida sets iisani pole neil yhtki haigusnähtu ja ka haiguste kirjelduses ol mannatõve kohta et on nagu inimeste herpesviirus mis ei löögi osadel välja.
|