Tõstsin teod leigesse* vette kaussi, lisasin 1 liitri ka akvaariumi vett. Aga see ei aita- selili mis selili need sellid aga 100% elus. (kui ma neid näpuga katsun, siis liigutavad. Tõstan veepinnale lähemale, siis tundlad liiguvad; õhtul lisasin veel pool liitrit puhast (aquaserataniga) vett- see koja alune, no see tume taldrik, see liigub. Elus nad on aga õiget pidi "keelduvad" olemast) Panin nad enne kausipõhja nn. õigetpidi aga nad vajuvad kohe külili.
Mingi mürgitus? Mille? Uus taim on akvas- just seesama, mille pets defineeris kahe kuu lilleks ja mitte kõige paremaks akvaariumi taimeks. Ostsine selle hiljuti Tartu maantee poest. Müüja küll ei maininud, et terraariumi taim kuid kui aus olla siis ega ma maininud ka (kuigi juttu tegin küll haigusest akvaariumist (platy) ja kloori lõhnast vees)
Ära visata ma ju elusat looma ei saa. Aga aidata ka ei oska kuidagi.
EDIT:
/404.htmlTaim siis seesama.
Leige- loe: 23 kraadi
EDIT2- mõtlesin siin praegu- metall- aga metallist tingitud mürgitust neil ka olla ei saa. Panen antsupoistele kurki ja kasutan põhjaraskuseks hõbenuga, mis on tõesti hõbe (lausa tsaariaegne vana-vanaema lauahõbe) ja olen alati seda kasutanud. Teod on minu akvas olnud (needsamad siis) algusest saadik. Ja sain nad pisikestena. Nii, et aastat ka täis ei ole (muidu lugesin, et elavad ca 1,5 aastat või umbes sinna kanti) Praegu siin kirjutades lausa käisin ja kontrollisin- no elus, mis elus aga upside down.
Kividest- akvaariumis on laavakivi. Põhjaks kruusa ja natuke liiva.