foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 22 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Dets 21, 2007 11:55 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere Maris :)

ohhh...kas sa arvad, et need surevad ka ära? Muidu mul on enne ka tigu ära surnud aga surnud tigu kerkib vee pinnale hulpima. Need on ikka nii põhjas kui vähegi olla saab.

ps. kas sa mäletad oma vee näite või seda, et kui need kummalises olekus tigusid katsusid või veest välja tõstsid hakkas käe nahk punetama? Ma just pildistasin neid ja terve see käsivars, mis vees oli on tulipunane ja sügeleb kohutavalt.

3 Guraamit, 1 ants,2.10.07,4 pärlskalaari 14.10. 07 15.10.07 ants Tinna,08.07.08 Hoplosternum thoracatum Algus 29. 07. 07. 250L AZOO CF-1200,CO2; 4x 30w 21. 09. 08 500L +õhupump13.10.08 http://filmipaevad.ee/2011/

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Dets 21, 2007 12:32 
Akvarist

ei tahaks lootusi tuulde saata aga kardan et jahh .. surevad. kui sa muidugi välja ei nuputa mis neile ei meeldi ja kiirelt neile ravi ei anna . viimastel piltidel näha et ka sinu tigudel on alanud see nn kokkukuivamis protsess. Mina hoidsin neid ikka vees ,kuni lõpuni. Kuidas ma ikka elusolendi prügikasti viskan. Ja ilmselt sõid siis teo maised jäänused ära põhjakoristajad.

ma pole kahjuks kunagi veeteste teinud :oops: kalad elavad ja vesi selge :) pole nagu vajadust olnud ja ka sellist vabaraha mitte .

minul küll mingit allergilist reaktsiooni ei tekkinud ja põhjas need tühjad kojad olid tõesti .. kuidas sellest aru ei saanud . Iseenesest ju ilus ... nohh dekoratiivi mõttes .. aga niikui korraks välja võtsin siis jäi küll veepeale hulpima.

veel , minu tigudel oli piltide järgi täpselt sama jama ... lõpuks tõmbusid sinakaks.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Dets 21, 2007 12:51 
Administraator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
ümeramees kirjutas:
ps. kas sa mäletad oma vee näite või seda, et kui need kummalises olekus tigusid katsusid või veest välja tõstsid hakkas käe nahk punetama? Ma just pildistasin neid ja terve see käsivars, mis vees oli on tulipunane ja sügeleb kohutavalt.

üldiselt on inimese nahk tundlik ammoniaagile (NH4). mönel rohkem mönel vähemtundlik.
ilmselt sul midagi orgaanilist laguneb akvaariumis. möni surnud tigu oleks möeldav variant küll.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Dets 22, 2007 12:36 
Akvarist
Kasutaja avatar

mh , mul onkaa õunateod .
Väikesed , suve lõpupoole ostetud .
Üksneist suri päris alguses ära .
lihtsalt leidsin akva põhjast tühja kesta , aga tal ei paistnud küll midagi viga olevat , :S

Guraamidele ,
Mõõksabadele,
Tigudele ,
Taimedele ka :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Dets 22, 2007 01:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

Täna hommikul olid kõik teod surnud. Lähen pärastlõunal poodlema, ostan siis NH4 testi ka.
Aitäh igatahes kaasa arutamast.

Kena jõulu kõigile :)

3 Guraamit, 1 ants,2.10.07,4 pärlskalaari 14.10. 07 15.10.07 ants Tinna,08.07.08 Hoplosternum thoracatum Algus 29. 07. 07. 250L AZOO CF-1200,CO2; 4x 30w 21. 09. 08 500L +õhupump13.10.08 http://filmipaevad.ee/2011/

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Jaan 03, 2008 03:57 
Akvarist
Kasutaja avatar

mul ka täpselt sama lugu, et õunatigu ei taha liikuda - istub põhjas ja kaas on kinni - paar korda olen teda kaussi pand, et ära ei lämbuks - lükkab oma toru välja ja hingab värsket õhku küll. tornteod aga toimetavad öösiti ringi. eitea mis neil õunatigudel viga on - kalad on igaljuhul täie tervise juures õnneks. vahepeal - umbes kord nädalas on õunatigu ka välja tulnud ja mööda seinu roninud mõnda aega - muidu arvaks, et hakkab surema.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Jaan 03, 2008 05:30 
Akvarist
Kasutaja avatar

Minu paar suurt õunakat läksid selle nahka, et akva koosseisu kuuluvad kalad ei lasknud neil ennast enam lahti ajada....st. nii kui mingi ussi moodu asi karbist välus hakkasid nokkima ja nii lõpuks "uppusid" teod ilmselt lõpuks ära. Ei saanud ma ka tükk aega aru miks paar portsu toodud tigusid ära lõpsid. Mul on sellisteks red humpid, arvan, et sul said võibolla saatuslikuks skalaaride toomine.

Üles
 [ 22 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver