Tsiteeri:
Hooldus koosneb kõrgest temperatuurist 30 ja puhtast,värskest veest.
kõlab nagu: soovin eralennukit, aind 120 milli on vaja, pluss hooldus...
...aga mitte sellest ei tahtnud ma täna rääkida
soovitaks siiski alustuseks nii suure kasti puhul aafrika ahvenaid sest:
a) neil on enamasti suht savi mis veenäitajad on, st KH, GH, pH... pean silmas seda ollust mis meil kraanist tuleb. mina näiteks ei tea peale aastast elamist oma korterist, mis näitajad kraanist tulevad. küll on aga tropheused pesakonna tittesid laia ilma saatnud.
b)samuti söövad aafrika ahvid kõike hea meelega. kui näituseks diskused kipuvad pirtsutama
c)hind sõltub liigist, on kas samas kaliibris diskustega tegelasi... ehkki ma arvan, et kui juba selline bassein majja tuuakse, siis papp pole probleem, leian siiski, et sama raha eest saab huvitavama ja ilusama koosluse ahvidest kui diskustest.
d)atraktiivsus: valida on kas 6 hulpiva purgikaane (diskused) või terve karja huvitavate ja aktiivsete ning eelkõige ka ISIKSUST omavate räimede hulgaga...
e)... rohkem ei viitsi jaurata
igatahes: soovitan siiski alustada tanganyika või malawi ahvenatest, kes peavad vastu ka mõne algaja akvaristi apsu ning pakuvad omaltpoolt kindlasti plaju huvitavaid ja südantsoendavaid hetki akvaariumi ees.
Jõudu ja edu
P.S. nii suure kasti käekäigust ja arengust võiks edaspidigi siia kenasid reportaaže koos pildimaterjalidega teha
Hertsog