foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 22 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Dets 23, 2005 08:45 
Moderator
Kasutaja avatar

Kanisterfiltrite käivitumise kohta täpselt ei tea, tasub uskuda Reinu arvamust. Ka selles suhtes et UPS tasub end rohkem ära siis, kui kasutad teda ka nt. arvuti tarbeks.
UPSidel on veel 1 puudus: akud kustuvad umbes aasta-paari pärast, siis peab neid vahetama. Võimsal mudelil on nad päris kallid. UPS muidugi töötab aga tuksis aku puhul jätkub voolu katkestuse puhul lühikeseks ajaks.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Dets 23, 2005 09:43 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
See on tõsi jah, mul on laua all üks tuksis akudega UPS, sellest on rohkem kahju kui kasu nii et hetkel seisab jõude.

Üles
 Teema pealkiri: järg............
PostitusPostitatud: Reede Dets 23, 2005 10:55 
Akvarist
Kasutaja avatar

mulle on see uudis muidugi ma olen rumal ka-aga et seda ups-i saab osta arvuti poest vaat mis tähendab kui teistega suhtled kaks pead on.......... selle upsi jätan eelarvest välja.

Üles
 Teema pealkiri: Re: Elektrikatkestused
PostitusPostitatud: Reede Mär 03, 2006 12:21 
eve kirjutas:
tere,selline küsimus kui pidevalt on voolu katkestus kuidas see mõjub akv.eve

*** Pealkiri muudetud sisule vastavaks *** Rein

Üleeelmine talv olles välisreisil polnud kodus nädal aega kedagi ning tagasitulles avanes kodus ees katastroofiline pilt. Väljas olnud 33 kraadine külm oli välja löönud korgid ning terve 12 akvaariumi kalad(ca 30 vanemat + 1000 maimu) olid külmunud ning kõigel oli kriips peal. Nii ma olengi siiani vältinud akvadega tegelemist, plaanis aga võtta hakata tegelema taimedega ning seekord enam sellist viga juhtuda ei lase. Teemast tiba möödas kuid natuke siiski teemakohane ;)

Üles
 Teema pealkiri: kohutav!
PostitusPostitatud: Reede Mär 03, 2006 09:08 
Akvarist
Kasutaja avatar

kui kurb saatus võis see kaladele olla.inimene veel kuidagi saab ennast kaitsts ag loomad ja väiksed lapsed on kaitsetud!kas arvad ka nii.mis taimedega sategelema hakkad.sa ei pea ennast väga süüdistama.muidugi oleks midagi saanud teha kui lähed kodust ära anna kellegi hoolde,mina küll aitaks inimesi selle kohapealt.see ei käi üle jõu aga üksi koju ära kunagi jätta! sealt need hädad hakkavad.eve

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 03, 2006 09:53 
Moderator
Kasutaja avatar

Jah, parim variant oleks ikka paluda tuttaval akaval silm peal hoida. Nimetet kurva näite puhul poleks ükski UPS olukorda parandanud.

/OT. Kas temp. TOAS langes tõesti nii madalale et vesi külmus??? Akvad pidid siis lõhki minema, igasugu veetorud samuti.... :-k

Üles
 Teema pealkiri: Re: kohutav!
PostitusPostitatud: Reede Mär 03, 2006 12:23 
eve kirjutas:
kui kurb saatus võis see kaladele olla.inimene veel kuidagi saab ennast kaitsta aga loomad ja väiksed lapsed on kaitsetud! kas arvad ka nii. mis taimedega sa tegelema hakkad. sa ei pea ennast väga süüdistama. muidugi oleks midagi saanud teha kui lähed kodust ära anna kellegi hoolde,mina küll aitaks inimesi selle kohapealt.see ei käi üle jõu aga üksi koju ära kunagi jätta! sealt need hädad hakkavad.eve

tagaseina kavatsen kasvatada täis sammalt Java Moss(seega oleksin väga tänulik kui keegi seda pakuks), põhja aga muid ilusaid taimi(pole oma akvaariumi sisustamisega veel niikaugele jõudnud, et sellele mõelda, mis taimi seal kasvatama hakata).

Felch kirjutas:
Jah, parim variant oleks ikka paluda tuttaval akaval silm peal hoida. Nimetet kurva näite puhul poleks ükski UPS olukorda parandanud.

/OT. Kas temp. TOAS langes tõesti nii madalale et vesi külmus??? Akvad pidid siis lõhki minema, igasugu veetorud samuti.... :-k

Kuna elan eramajas, siis oli kaladele akvaariumite jaoks oma korter, mis on keldrikorrusel. Temperatuuri kõikumine oli seega väga suur kui olid elektrikatkestused. Akvades vesi ära ei jäätunud, kuid kaladele taolisest külmast piisas.

hingepoiss

Üles
 [ 22 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver