KRA kirjutas:
Snuffik - Sa oled nii vahva! Tere tulemast meite sekka!
Tänan sooja vastuvõtu eest
Korralikult töötava akva vett mul vaevalt saada õnnestub, see väike (20-25l) kast mis mul kolm ja pool nädalat kapi peal on olnud vaevalt et hes töökorras on, kuigi betad ja põhjakoll ants paistavad end hästi tundvat. Sõprade seas mul ka kalainimesi pole, kuulun koerainimeste seltskonda, seega vee hankimine keeruline ja jääb üle ainult osta valmis bakterid. Testide kohta tahaks küsida, et kas selline komplekt on ok, või on võimalik neid kusagilt soodsama hinnaga ka saada
http://www.kalake.ee/catalogsearch/result/?q=nh3%2Fnh4 Pühapäeval lähen Rakveresse, seal peaks olema Kika pood, aga kas sealt midagi saada õnnestub ei tea, loodan et vähemalt seda alustamiseks vajalikku bakterit on
Praegu on mõtted sellised, et pühapäeval saan kätte kasti, vaatan üle mis sellega kaasas on, küürin ta puhtaks, panen kruusa, kivid ja mingid vigurid sinna sisse, täidan natuke veega, istutan mõned taimed? (kas on hea mõte?), panen vett veel juurde (koos bakteriga?), kui filter on töökorras siis selle ka kohe tööle, kui ei ole, siis hangin kiiresti uue, kaane peale ja tule põlema (oli vist esialgu 6 tundi päevas?). Kui midagi on valesti, siis palun parandage mind
Kuna CO2 ei plaani lisama hakata, siis oskate ehk soovitada mõnd vähemnõudlikut taime, kas Jawa sammal oleks sobiv? Veel midagi? Millal ja millised teod peaks akvasse panema arvestades et sinna kolivad hiljem betad ja ants (ja veel hiljem kindlasti veel keegi, aga selle peale hakkan mõtlema siis kui asi juba toimib)?