Ilmselt olen nüüd juba hiljaks jäänud, aga kui siiski ei ole, siis viska kalade soetamise mõte paariks nädalaks kapi otsa. Ehk siis vara veel. Palun saa kõigepealt oma akvaariumis vesi korda.
Mul tekkis küsimus - Kui vee akvaariumisse panid, miks sa filtrit tööle ei pannud. Või siis kui sul ei olnud enne filtrit, siis miks sa vee akvaariumisse lasid - sisuliselt roiskuma.
See selleks. Nüüd vaheta vesi ja pane uus, samal ajal ka filter käima. Kuumi kive ei soovita üldse akvaariumisse panna, sest klaasid võivad ebaühtlase soojenemise tagajärjel puruneda, ikka korralikult mahajahtununa(nii kiire nüüd ka ei ole). Samas võid ka mõned taimed pinnasesse istutada, nendega ei juhtu midagi halba(loomulikult, kui elustaimi üldse plaanid)
Kui see tehtud võid akvaariumi paariks päevaks omapead jätta ja suunduda
Reinu artiklite juurde, eriti kus räägitakse akvaariumivee sissetöötamisest. Kui need teadmised omandatud, võid hakata planeerima, keda oma akvaariumisse saaksid/tahaksid võtta. Samas võid läbi lugeda ka teised 4 Reinu artiklit.
Ma loodan et saad sealt palju kasulikku infot ja võid kindel olla, et ei pea pärast, mingite lolluste pärast kahetsema.
Vabandan otsekohesuse pärast, aga AKVAARIUM=aja mahavõtmine, info omandamine, planeerimine, väga aeglane mõtete elluviimine.