Ma ise uurisin vahepeal ühte Juwel Vision 450 liitrist ning seal oli valgustuseks 2x 59w, usun et sellel umbes sama see võimsus aga Juweli kodukalt saab täpsemat infot.
See, et mitu kalaseal sees elas, ei oma absoluutselt tähtsust. Peaasi jah, et ta kuskile mingit kõpsu saanud poleks.
Samas on jälle see, et kui nüüd ikkagi hakata neid silikoone üle laskma, siis minuarust on see algajale suht tülikas ja keeruline.Mina seda jändamist küll läbi ei viitsiks teha
.Ju siis olen liiga laisk.
Ma ise mõtlesin ka et max 200 Euri eest oleks ma ostnud selle aga loobusin, sest tahan ikkagi uuemat aga no hind on sel juhul ka juba hoopis teine.Samas me ei tea kui kõrgeks see hind seal veel kerkida võib ning millegipärast ma arvan, et 300ni võib tõusta küll...
Soojenduspulk on õnneks odav aga kui sa sinna juurde nt välisfiltri ostad, siis võid arvestada u 150 eurise väljaminekuga veel + siis sisustus ja ka see ei ole odav (killustik, kännud, kivid).Taimi antakse siin tihtipeale tasuta ära, kalu samuti.
Kas sa kujutad ette kui suur lahmakas see on?
.Ta piikus on 150cm, kõrgus ja lsügavus jäävad sinna 50-60cm kanti(ma ei viitsi kodukale vaatama minna).
Kui Sul on tõsine plaan hakata kalapidajaks, siis soovitaksin mina sul siit müügi alt vaadata, sest teinekord liigub väga hea hinnaga ja vähekasutatud akvasid, kus on kõik vajalik kaasas.Nad on küll väiksemad aga mina soovoitaksin just kätt harjutada väiksemaga.Praegune 180liitrine on täitsa ok ja jõukohane.