Ei saa aru, mis kõigil ühetoaliste korterite vastu on
Elan ise kah oma perega, kelle moodustava minu mees, tütar, kass, dogisegu koer ja 150 liitrine akva, ühetoalises. Jah -- veidi kitsas on, aga seda just asjade mahutavuse pärast, mitte enda liikumisvabaduse pärast. Liikuda saame õues, trennis, teel tööle, kooli jne. Ja kui mul oleks ka 5-toaline korter--siis vaevalt ma terve päev seal ringiratast laseks
Samuti koer--on jah suur--dogi segu ju. Aga tema käib 3 x õues. Ja tema saab paraku rohkem liikuda kui eramajade ketikoerad, kes lihtsalt ketis istuvad.
Ja ainuke teaduslik argument, mida olen kuulnud väikeste akvade mitte soetamiseks on see, et suur akva tagab vee omaduste suurema stabiilsuse. Kindlasti on oluline ka kalade suurus. Teised rohkem inimlikust seisukohast võetud. Isiklikult olen siiski inimene ja enne skalaaride võtmist uurisin, mis suurust akvat nad minimaalselt vajavad. Seda võiks ka nii mõnigi teha, aga eks igaüks ise teab
PS! Sinu kaasale soovitaks öelda, et tuleb täita euro norme, kuna oleme Euroliidus
Abiks võid võtta raamatu "Akvaarium" Claus Schaefer'i kirjutatud. Seal iga kala kohta omad minimaalsed akva mõõdud.