foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik


Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]



 [ 16 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Okt 28, 2004 04:59 
Akvarist

Liitunud: Reede Okt 22, 2004 08:53
Postitusi: 9
Asukoht: Tartu
Nii, rääkisin teile, kuidas mul väikeses akvaariumis kõik ok ja sõnusin asja ära. Vahetasin vett ja järgmine hommik avastasin õudusega, et vesi oli nii läbipaistmatu, et hea veel, et kalad üles leidsin. Gupidel endal ei paistnud midagi viga olevat, ujusid rõõmsalt.
Paigutasin nad siis oma ökase vee ja natukese värskendusega ämbrisse ja tegin akva tühjaks - jah, ausalt öeldes on mul annet olla andetu ning põhjakruus ikka haises vapralt. Ning selline tunne oli nagu oleks vesi limane olnud, vähemalt klaasid olid kõik libedad ja imelikud. Vesi jah oli ise selline hallikas läbipaistmatu, samas otseslt hõljuvaid osakesi näha polnud.

Nüüd on kalad teist päeva akvas tagasi, midagi viga ei paista olevat ja vesi on kah nii korras kui ta nüüd on (panin ikka osa vana vett tagasi, et täitsa bakteritele lõppu mitte peale teha).

Aga tahaksin ikkagi teada, et kas keegi oskab öelda, mis selle jubeduse põhjustas. Tean, et mul oli kunagi ammu ka nii, aga ei suuda meenutada kuidas asi lõppes.

Ja teine küsimus, et kas need akvaariumi valgustid on mingid erilised akva valgustid ja veekindlad? Et mõtlesin panna akva kohale tavalise päevavalguslambiga kontorivalgusti, aga see ju ei talu kindlasti pidevat vee kohal olemist ning asi võib isegi ohtlikuks minna?



Idu

_________________
Halleluuja!


Üles
 [ 16 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]


Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver