Rein kirjutas:
Pika jutu kokkuvõtteks paistab et Silver on siis asjas kindel ning on nõus neoonide nahkapanemisel kahju heastama - eks ju, Silver?
Täiesti vastutustndlik käitumine arvestades et meie jutu põhjal inimene kes alustab akvaristikaga teeb ostuotsuseid.
Alla 10cm skalaaride ja suuremate kui 1,5cm neoonide puhul ei pea mina nahkapanemist võimalikuks.
Alla 1,5cm neoonide puhul on loomulik kadu suremuse näol iseenesest liiga suur. Alla 1,5cm neoone
ei soovita ka ilma skalaarideta osta - liiga nõrgad isegi aklimatiseerimise harjutuste nõuetekohasel läbimisel.
Liigne/mitteoptimaalne öise ja päevase pH kõikumise amplituud on ka üks hea litter noorneoonide populatsioonile.
Mingi kahju hüvitamise Rein'u poolne nuiamine ja minu poolne võimalik lubamine oleks/on hetkel täiesti loogikavaba.
Millega tõestada, et skalaar on neoone söönud? Korraldame skalaarile inkvisitsiooni stiilis kõhuõõne avamise?
Seame üles 24/7 jälgimissüsteemi ja teeme otseülekande foorumisse?
Veel ideid? Mul rohkem ei tule - ilmselt vähese viina ja tableti viga, seeni ei terbi ega süsti ka aineid?
Rein'ul on kindlasti sünnipärast talenti adekvaatse lahenduse väljapakkumiseks ilma keemilise stimulatsioonita.
Ma jään ootereziimile...