foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 20 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juul 15, 2008 02:56 
Akvarist

Tänahommikune uudis on vetikad eile istutatud taimede peal, kuni 5mm pikad ribad katavad just pinnal ujuva taime lehti, natuke on ka põhjataimedel.

Loomulikult olen ma akvaristikas uus.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juul 15, 2008 03:08 
Akvarist
Kasutaja avatar

ilmselt siis taimedega kaasatoodud vetikas. mis värvi vetikas on? milline täpsemalt välja näeb?

akva270 kirjutas:
Loomulikult olen ma akvaristikas uus

novot, kuna sul peaaegu igasugused kogemused akvaristikaga puuduvad, siis annangi sulle nõu, mida teha, et edasisi probleeme ennetada. ega ma sulle niisama seda välisfiltrit pähe ei määri. Selles foorumis on juba palju teemasid stiilis "appi mul on vetikas!" "palun aidake kähku!" jne. ma ei ütle et sina nii kirjutksid aga kogenenumte soovitusi võiks ikka uskuda ja nendega arvestada, mitte omatarkusele kindlaks jääda. eriti kui antud valdkonda ei tunne.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juul 15, 2008 07:46 
Akvarist

-Karl- kirjutas:
mis tähendab piisava koguse filtritega?

Seda:
Tsiteeri:
aquaball models have a modular design. That means the filter volume can be adapted to the aquarium by adding or removing filter elements - very easily with the EHEIM aquaball expansion set

Vetika osas uurisin, et viga mitte minu akvas vaid selles, kust tõin taimed. Ilmselt kaovad minu akvas lihtsalt ära.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 16, 2008 08:58 
Akvarist

Peale väga põhjalikku tutvumist antud foorumid pumbateemadega soetasin täna Kalakesest endale JBL e900 välise pumba. On oluliselt vaiksem kui see Hydori sisepump, peaaegu et ainult vee voolamise heli ja filtrikasti mahtu 7,4L.
Nüüd on Hydor Crystal 4 üle, mõnda väiksemasse akvaariumisse annaks ära poolega soetushinnast ehk 300.- Kasutatud 5 päeva.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Aug 04, 2008 10:00 
Akvarist

Vahepeal läks kahe nädalaga üsna vetikasteks, kuid 9 ancistrust tegid nädalaga akva vetikatest puhtaks. Kalatoitu nad väga ei tahagi, eelistavad kõiki kättesaadavaid pindu lutsutada.
Sai 10 neooni kah sisse toodud aga peaks vist neoone veel tooma, parves on nad kenad. 30 neooni kokku võiks juba huvitav parv olla :)

Üles
 [ 20 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver