Maris0021 kirjutas:
no kaks antsu vast ikka saavad hakkama 1-2 nädalat. vb ka kauem. Aga mina soovitaks kiiresti korralik akva tööle panna .
Huvitavalt palju on postitusi , et kingiti kala ja pole teda panna kuskile . Mina aru ei saa kuidas selline olukord võimalik on
, ei kujuta ette, et viin sõbrantsile kilekotis kalasid sünnipäevaks .......
Ma võin selle kujutluspildi luua.......oled oma uue akvaariumi ostu plaaniga nii õhinas, et tüütad pea kõik tuttavad oma akvaariumi jutuga ära.....siis tuleb mingi tähtpäev ja su parim sõber/sõbranna tahab sulle teha ühte ilusat, meeldejäävat üllatust.....milleks on kalake kilekotis, kes peaks sinu tulevast akvaariumi kaunistama........sina juba tead, et see ei olnud mõistlik idee, aga tema ju ei tea......mida siis teed? Loomulikult tänad ja võibolla kunagi seletad, et sellist kinki ei tasuks teha. Nüüd oledki portsu ees.....MIDA TEHA????......kogemused puuduvad......kinkija tahab järgmine kord kalakest ka akvaariumis kohata.......võtad julguse kokku ja küsid foorumis teistelt, teadjamatelt nõu, et mida siis ikka teha.......
Nii need appi karjed siia foorumisse jõuavadki.....loomulikult peaks kingituse kinkija enne asja uurima...samas, kas teil kinkijana ei ole juhtunud seda, et te ei teaks, kas see kingiks ostetud sinine taldrik ikka sõbrale/sõbrannale või millest see kingitav kreem toodetud on ja kas kingi saajal sellest alergiat ei teki....ehk siis minu idee selles, et kõik ei ole akavaristid ja ei tea kuidas need asjad käivad, loomulikult võime rääkida, et enne peaks uurima jne....aga kahjuks maailm on selline ja inimesi on igasuguseid.
Vast kirjeldasin oma mõtet piisavalt, niiet kingi saaja ei ole alati "süüdi" kui talle kalake kingitakse.....tema süü seisneb vaid selles, et ta on liialt õhinas oma uuest hobist!!!
Tahtsin lihtsalt südamelt ära öelda, mis ma sellest arvan...aitäh lugemast