foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 20 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Okt 22, 2007 10:17 
Administraator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Täpp- ja niitvetikad on akvariumis normaalne nähtus ja sellest täielikult vabaneda on võimatu. Nende eemaldamiseks klaasilt on hea tavaline nõudepesukäsn(uus, üheltpoolt kare teiseltpehmem). Veelgi parem on akvapoes spetsiaalselt müüdavad kaabitsad, mille sisse käib žilett(on müügil ka värvipoes) ja viimase uuendusena on siin palju juttu olnud vanast krediitkaardist, olen ise proovunud ja rahul.

Vetikasööjad - niitvetikast saavad jagu mustad molly'd, Otod, SAE'd

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Okt 22, 2007 10:38 
Akvarist
Kasutaja avatar

Petsi soovitusest - omadest ja väga värsketest kogemustest julgen teemaalgatajale SAEsid küll soojalt soovitada. Nad meenutavad mulle oma ujumisega natuke koolibrisid- ja väga ruttu kaob niitvetikas taimedelt.

Edukat akvaga majandamist ! :)

Pets- kas mulle ainult tundub, või see ongi nii, et molly sööb pruunvetikat ka? Mul on akvaariumis need vetikapallid- neile aeg-ajalt tekib selline pruunikas "karvkate" peale- ja mollyd kahekesi usinasti nosivad seal midagi? Vbl. ma lihtsalt kujutan endale ette, et nad pruunvetikat söövad? :roll:

3 Guraamit, 1 ants,2.10.07,4 pärlskalaari 14.10. 07 15.10.07 ants Tinna,08.07.08 Hoplosternum thoracatum Algus 29. 07. 07. 250L AZOO CF-1200,CO2; 4x 30w 21. 09. 08 500L +õhupump13.10.08 http://filmipaevad.ee/2011/

Üles
PostitusPostitatud: Esmaspäev Okt 22, 2007 11:40 
Akvarist
Kasutaja avatar

Selge pilt seda zileti värki ma kavatsesin proovida ka (oli nagu mõttes ja kuskilt ka loetud) aga ennem siiis teeme proovi selle kareda käsnaga!!!

Aga jah ,kui mu sellest väikesest kollasest koristajast ei piisa et seda ära hoida siis eks ma uuri seda Mollyde ja SAE de asja.

kaunist õhtut Teile
Lilleke

60 liitrit: 2 tarakatunit ja Sumatra Barbus tetrazonad ja Sumatra Barbus green.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Okt 23, 2007 09:15 
Moderator
Kasutaja avatar

ümeramees kirjutas:
Pets- kas mulle ainult tundub, või see ongi nii, et molly sööb pruunvetikat ka?

Õieti tundub, söövad jah. Sestap olengi soovitanud mollisid sissetöötvasse akvasse.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Okt 23, 2007 07:01 
Administraator
Kasutaja avatar

ümeramees kirjutas:
Pets- kas mulle ainult tundub, või see ongi nii, et molly sööb pruunvetikat ka? Mul on akvaariumis need vetikapallid- neile aeg-ajalt tekib selline pruunikas "karvkate" peale- ja mollyd kahekesi usinasti nosivad seal midagi? Vbl. ma lihtsalt kujutan endale ette, et nad pruunvetikat söövad? :roll:

Eks nad söövad kõike taimset, millest aga jagu saavad, minul näiteks on nad Pistia juured kõik ära närinud, paljad rootsud on järgi, kuigi minul on tavalised molly'd, mitte mustad :)

Üles
 [ 20 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver