foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kaevu vesi
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 17, 2006 12:18 
Akvarist

Tere!!Kolisime maale elama-ja nüüd on ainult kaevu vesi!!Ja akvaarium olemas-tahaks korda saada;kalad sisse lasta!!Aga-mida teha??Kas tuleb enne ikkagi vesi ära kontrollida-kas sobib kaladele või mitte??

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 17, 2006 04:11 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Minu meelest tasub kaevuvesi ära kontrollida mitte ainult kalu vaid ka ennast silmas pidades. Vähemalt mulle pakuks küll huvi kas kaevuvett joogiks või söögitegemiseks pruukides on risk oma tervist nässu keerata. Pole selle teemaga küll eriti kodus kuid tervisekaitseinspektsioonil peaks olema vastav labor ja teenused, küllap on neid rohkemgi. Maksab omajagu, kuid võrreldes tuksikeeratud tervisega ilmselt odav.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 17, 2006 04:21 
Akvarist

Rein kirjutas:
Minu meelest tasub kaevuvesi ära kontrollida mitte ainult kalu vaid ka ennast silmas pidades. Vähemalt mulle pakuks küll huvi kas kaevuvett joogiks või söögitegemiseks pruukides on risk oma tervist nässu keerata. Pole selle teemaga küll eriti kodus kuid tervisekaitseinspektsioonil peaks olema vastav labor ja teenused, küllap on neid rohkemgi. Maksab omajagu, kuid võrreldes tuksikeeratud tervisega ilmselt odav.

Nii palju,kui siin on elanud inimesi ja seda vett tarvitanud-pole kaebanud,et mingeid probleeme kunagi veega oleks!! :roll: Aga-tänud soovituse eest!! :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Dets 18, 2006 05:26 
Akvarist

Akvaariumi jaoks peaks vähemalt kareduse ära testima. Ning igasugu biokeemilised hapnikutarbed, lämmastiku ja selle ühendite sisaldused ja muud tasuks lasta tõesti tervisekaitselaboris ära testida lasta. Maksab üle pooletuhande krooni, kuid ega muidu teada ei saa, kuidas veneagne lähedal asunud väetisekuur su kaevule mõjunud on.

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver