kusjuures, ma ka aru ei saa mis "vaen" saaks olla ? pigem võiks seda nimetada kui "teatud arvamus". ja kui asjad on nii nagu nad on ja sellest kirjutatakse siin, siis ei maksaks kohe öelda et keegi kedagi ei salli. kui sa Maria leiad, et antud "süüdistused" ( vms kuidas neid nimetada) on valed ja laimavad, siis - no lükka need ümber. me elame (väidetavalt) demokraatlikus ühiskonnas, kus on lubatud sellised asjad nagu "sõnavabadus" ja "trükivabadus", nii et anna minna, keegi ei keela.
Tsiteeri:
tundub,et hertsogil on mingi isiklik vaen teatud lemmikloomakaupluste vastu - muidugi võin ka valesti aru saada
jah, sa said valesti aru, tõesti. sest sellist asja et müüjad ei tea mida nad müüvad (kusjuures, see ei käi ju kõigi müüjate kohta, mõni ikka teab ka), seda juhtub enamuses eesti akvaariumipoodides . pealegi, nagu öeldakse: eksimine on inimlik. kuid, mulle näiteks meeldiks väga selline olukord kus poemüüja teab tõesti asjadest rohkem kui praegu teab. olen aru saanud ka sellest, et poest nõuande küsimine on enamasti rumal tegu...
tihtipeale on lugu selline, et ostja teab rohkem kui poemüüja. ma arvan, et ka siin leidub inimesi, kes teavad rohkem. aga väike nüanss: kui enamusele meile siin on akvaariumipidamine, ja vastavalt ka sellealaste teadmiste omamine hobi, siis poemüüjale võiks see olla ju lausa töö juurde käiv osa või mis ? minu teada ei ole "end asjaga kurssi viimine" kui selline karistatav.
eks me võime siin seda kirjutamist veel edasi arendada, aga üldiselt olen ma vist enamuse ära öelnud
No hard feelings.
P.S. muide, eraelus ma nii väga kuri ja paha ei olegi kui siin paista võib