Nonii, alustan küsimustele ja lihtsalt vastustele vastamist.
Merkake:
See on siis minu viga olnud. Aga filter ise on akvaariumi sees, pakun sellepärast, et akva ise on nii pisike ja ei vaja välisfiltrit.
Ma alati kartsin, et lihtsalt veevahetusega ei anna akvat nii puhtaks saada, pinnase(kruusa) pealt on raske mul saastet kätte saada, sest mul sifoon eelistab millegipärast kruusa sisse imeda sõela(?) ette nii, et see takistab normaalselt puhastamist. Kui oskate paremat sifooni(?) soovitada, andke julgelt teada.
Söefiltri kohta ma tänan info eest, rohkem seda siis vaja pole, aga küsimus, kas roheline filtrisvamm oleks parem?
Pets:
Aitäh, et pildi postitusse lisasid, ma siin nuputasin küll, aga ikka ei tajunud ära kuidas seda ise teha.
On ainult üks kunsttaim mida pildil on näha. Ma olen aja jooksul ostnud siia küll taimi ja isegi anubiase, mis peaks kireahvenlastega vastupidav olema, aga kõik on ära surnud, anubias musta vetika pärast vms ja teised ju siis sellepärast, et mul ei olnud aimugi, et on vaja kasutada põhjapinnast kruusa allapanuna (?) ma täpselt veel ei tea, kuidas see süsteem toimima peaks, et akva sodi täis ei läheks jne.
Need mustad täpid on õhk/niiskus klaasi ja tagatausta vahel.
Ka sinult, kui on oskad soovitada akvaariumile sifooni vms, mis töötaks parmini kui minu kruusa imeja, siis anna aga teada.
Kasutan tõesti vee konditsioneeri JBL Biotopoli oma, mis teeb kraanivee turvaliseks. Kasutan sellepärast, et mul vesi on maru lubjane/kare, kuigi testis oli see vast normaalne (?).