Viimase väitega ei tahaks päris nõus olla.
Kuna vee pehmendamise üks variante on selle destilleerimine või läbi RO-seadme laskmine, siis selliste meetodite kasutamisel on tulemuseks suht puhas H2O, milles kõrvalprodukte on minimaalselt. Leidub kodanikke, kes pehme vee hoidmiseks vahetavad vett ainult puhta H2O ehk siis 'surnud vee' vastu ja see ei tekita mingeid komplikatsioone.
Samas on Marial ses suhtes õigus, et teatud komponendid, mida looduses vabalt leiduv vesi sisaldab, on akvas elutsevatele organismidele väga kasulikud ja meeltmööda.
Väljendasin ennast eelmises postituses ebatäpselt, kui ütlesin, et taimedele on tarvis lisada väetist ja jättes kalad mainimata - puhta vee lisamisel tuleks ka kalade keskkonnale mõelda ja neile vajadusel sobivaid komponente lisada!
Aga see jutt on juba täiesti teemast mööda, kuna küsimus oli vee keetmisest ja selle tulemusel ei kao mineraalid kuhugi, vaid pigem kontsentreeruvad ja osaliselt lausa sadestuvad välja - mis ongi ju eesmärk
Hardi pakutud setitamine annab sama tulemuse + päästab mõnede bakterite elu.
Üks asi veel - ma ei tea, kas see on oluline, kuid tulemusena saadud vee karedus võib siiski olla muljetavaldav.