RosmaRiin kirjutas:
Vee värskuse mõjudest on isiklikud kogemused
Info mõttes - mul vahetub vesi pidevalt (uus vesi tuleb iga päev juurde ja ülejääk voolab ära) ning sellega seoses pole küll mingeid probleeme. Tegelikult enamasti tekivad probleemid just siis kui muutused on järsud - kui Sinu meetodit kasutaksin ja teeksin kahe nädala tagant 20% veevahetuse siis oleks osadel Melanotaenia boesemani-del kohe hallitus suu ääres, testitud.
RosmaRiin kirjutas:
ja kinnitused sellest sain ühelt Pärnu professionaalselt tegijalt sellel alal.
kas ehk jutt ühest tuntud paljundajast?
RosmaRiin kirjutas:
Mingit keemiat ei lisa ja taimede kasv on vaatamata sellele mitmete meelest üsnagi lopsakas.
Ega Sul äkki pilte pole? Lopsakus võib olla suhteline mõiste... Kui harvendaksin taimi kahe nädala tagant siis oleks väljavisatav kogus ca 2 tihedalt täis pakitud Selveri kilekoti täit, ei pea seda nagu eriti lopsakaks. Teen aga harvendamist iga nädal lihtsalt selleks et kena oleks.
RosmaRiin kirjutas:
Ausalt-öeldes on mulle väga üllatav,et te asjaga nii palju vaeva peate nägema.
Mida selle vaevanägemise all silmas pead?
RosmaRiin kirjutas:
Ainus igapäevane hooldus on kalade mitmekülgne toitmine(poest) ja valguse sisse-välja lülitamine hommikul ja õhtul(12h).
No minust näed küll rohkem vaeva, sisse-välja lülitumist teeb mul automaatika.
Ja vesi vahetub kah suuremas akvas ise.
Veel. Loe parem piiritagust kirjandust, need vanad raamatud on küll mõnes mõttes toredad, tekitavad nostalgiatunde jms. kuid nendesse tuleb suhtuda kriitikameelega. Paregu kasutatakse ka selliseid vahendeid ja meetodeid millest tol ajal polnud kuuldudki. Ka kaladest kes mu akvas ujuvad polnud muide nonde Sinu kiidetud raamatute kirjutamise ajal suurt midagi teada. Ka ntx küttekaablitest mis hetkel laialt tunnustatud ja mulgi akvas ei teatud siis miskit. Jne.