Ma ei tea, kas sellest Sulle mingit kasu on või kas Sinu puhul üldse aitaks aga ...mul oli ka korra samasugune vesi nagu uduse Londoni tänav
Tekkis ei tea kust, vähemasti mina ei saanud põhjusest aru.
Proovisin pimendamist ja alguses nagu mõjus kuid vetik tuli varsti tagasi. Veekeemia mõju oli ka väga üürike. Need preparaadid vist sunnivad vetikat koaguleeruma ja suuremate tükkidena põhja vajuma (võin ka vabalt eksida).
Istutasin juurde taimi, lülitasin 4-st 2 toru välja ja siis tegin veel ühe pimendamise (7 kottpimedat päeva nagu fotopimikus). Ja peale seda jäi vesi selgeks. Igaks juhuks lasin veel kuu aega olla poole valgustusega. Seni pole kuri vetik tagasi tulnud (3* üle õla...).
Tipis on meil vetikate kasvatamise projekt ja seal hakkas silma, et ta tõesti ei salli suuremat liikumist ja loopimist (pump oli liiga võimas ja paiskas taime vastu äärt). Et see Su lisapumba idee võib täiesti toimiv olla.
Ja veel jätaksin ma kuni asjaolude ja vee selgumiseni ära igasuguse väetamise. Tuli meelde, et minu purgi rohetamise algus võis olla ka katsetes vedelväetistega....