Kui tahad taimeakvat teha siis vaata seda natuke terviklikumalt.
Kas CO2 või vedelikuna süsiniku (Excel) lisamisele oled mõelnud ?
Kui väetistega hakkad taimi turgutama siis esmalt peaksid veenduma et süsiniku puudus ei saaks piiravaks.
Kuidas on micro elementidega, Selle kohta ütleks raua (FE) test nii mõndagi.
Nutrition+ vedelik oleks alguseks hea kuna sisaldab makro ja mikro elemente, nagu juba kirjutati miinus on et ei saa elemente eraldi doseerida ja kui akva käib ja elus on sees peaks NO3 iseenesest tekkima piisavalt. Mina peale kolmandat kuud enam seda doseerida ei saanud.
Nutrition+ kapslid on ka hea panna juurdega taimede alla.
Siis kui rahakotist kahju ei hakka võid proovida Seachemi sarja, sealt saad üldväetise ja N, P ja K eraldi pudelites, mida saad siis vastavalt vajadusele sortsutada.
Mul ei ole olulist vajadust NO3 lisada küll aga lisan PO4 pidevalt. mikrosid samuti. Vajaduse olen arvutanud välja katse eksituse meetodil erinevate vee näitude järgi.
Kui tahad ise lahuseid tegema hakata siis Maardust keemiakaubandusest saad
KH2PO4 - sellest saad PO4
KNO3 - Sellest saad NO3
K2SO4 - Sellest saad K (kaaliumi)
Millises kontsentratsioonis pulbritest vesilaus teha, leiad sellelt lehelt
http://www.csd.net/~cgadd/aqua/art_plan ... e_calc.htmMarko usun et sul on ikka KH2PO4 mitte K2HPO4, Lahus on kuidagi nii kange et hirmutab ära aga see on petlik, kuna sul kuupmeeter ja mul 10 korda vähem. Ise tegin 4g pulbrit 500ml kohta. minu akvale (120L) sel juhul 5ml lahust tõstab po4 taset 0,25 ppm võrra. Nii on mul lihtne doseerida.