Rein kirjutas:
Prooviks vahepeal ilma külmutatud toiduta läbi saada - just külmutatud sääsevastsetega on igasugu jamasid vahest kaasnenud.
NO3 võiks pisut madalam olla.
CO2 pool - ega seda pärmisegu äkki akvasse ei satu, see suudab ka sellist jama korraldada? CO2 mõju on aga nagu näha suht olematu kui PH tase akvas sama mis kraanivees, mina seda CO2 kivi küll ei viitsiks öösiti solgutada.
Ma lugesin, et öösel ei ole hea, kui CO2 lisada, et kalad toodavad ise CO2-te ja siis võib kogemata teda liiga palju saada, mis omakorda on kaladele kahjulik.
Rein kirjutas:
Kas on mingi põhjus miks t emperatuur nii kõrge peab olema? 25 oleks selline kena Harju keskmine, liiga kõrge temperatuuriga kuumadel suvepäevadel on mul kah vahel akva häguseks läinud.
Valgustus - ma küll ei mäleta palju Sul seal 90l akvas seda oli, kuid ei tahaks uskuda et seda liiga palju oli/on. Ise hoiaksin seda 10 tunni peal edasi.
Väikeses akvas on 2* T8 15 W, suures akvas on 4X T 30 W
Ei, ei pea olema vesi nii soe- see oli õhtul kui mõõtsin ja teste tegin. Eks lambid kütavad. Mul öösiti akvakaaned ka lahti.
Spirulina tabletti panen 1 ja mitte alati. Vahel, kui kurki ei ole, siis panen antsule ja krevettidele.
Seda, et tittedele näljapäevi ei tehta, ma ei teadnudki.