Oot, ma EI arva, et testimine on friikide lõbu, lihtsalt enne pole tõesti sellega tegelenud!
Vajalik ikka, eriti kui miskit valesti. Või kui tahad natuke rohkem asjast aru saada. Ja enda kontrolliks kah. Ma siiamani arvasin, et ..no ega's nüüd minu purgis küll vesi kahtlane ole, oh ei, kõigil teistel kindlasti aga mitte minul ...
Aga test näitab midagi muud. Seda ei suuda isegi juristid vaidlustada
Tegelikult ma siiski natuke kahtlesin näitudes (et äkki tegin midagi valesti/lohakalt või et on miski hea nipp asja juures). Äkki on mõõtmine väga kriitiline reagentide doseerimise suhtes?
Eriti tekitas kahtlusi asjaolu, et nii koduses purgis kui ka Tipi akvas sain näidud täpselt ühte moodi skaalast välja!? Vee kareduse erinevus aga on täiesti olemas, ei tule samast torust.
Testima hakkasin, kuna tekkis soov taimede kasvu kohendada, eriti kodupurgis. Kunagi panin "umbes" väetisi ja tekkis roheline vesi (ok, see võis olla ka kokkusattumus).
muide, igasugu seadmete näitusid ei tasu kunagi tingimusteta usaldada. Kui ikka tester näitab võrgupingeks 4753V, on viga testris, mitte vooluvõrgus (reaalne kogemus)!