No ma lohutaksin sind natuke. Mul ka kaevu vees no3 40 ja tiba ülegi. Aga kuna akva sai ilma testideta alustatud 1,5 aastat tagasi, siis ei osanud muretseda selle pärast. Siis tegin kunagi testid ja algul tekkis paanika, siis aga vaatasin, et ega see näit akvas suurem ei olegi eriti, jäi 40-50 kanti. Kalad kasvavad ptüi,ptüi,ptüi ilusasti, vetikatega on vast rohkem probleemi, aga selle lahendan vetikat tarbivate kaladega, neil on rohkelt süüa. Taimed kasvavad ka ilusasti. Eks ilu on ka vaataja silmades, aga mind kergelt vetikas akva ei häiri, kuna klaasid saab ju puhastada ja peamine on minu jaoks ikka kalade tervis. Ega ma mingeid hirmus kapriisseid kalasid pole ka üritanud kasvatada, aga need mille olen akvasse toonud, on ilusasti kasvanud ja looja karja on mõni üksik kas kakluse või õnnetuse tõttu läinud... Võid ka tesida veel mõne tuttava kraanivett, ehk on seal puhtam ja saad käia pudeliga sealt toomas. _________________ 180 l 2 SAEd, , 2 corydoras aeneus, 2 guraamit, parv gupisid, 2 antsu, 4 otot , 2 pelvicachromis taeniatust, 2 botia lohachata/almorhae
|