Mina sain just eile laste akvasse krevette Felchi käest. (akvas hetkel 2 beebiskalaari, 2 mollit, 5 rasborat ja 4 neooni +tigu+ ants- kõik tited) aga vahva oli vaadata, kuidas krevett, kui karbist välja sai, nagu pisike kuukulgur mööda vett diagonaalis allapoole ujus. Oksaroika peal maandus ja skalaarititega tõtt vahtima jäi. Skalaar oli nagu kass ümber palava pudru, oleks kaladel kael, siis see oleks ilmelt 8 kreerdunud- vahtisid-vahtisid tõtt ja kreveti pikad vuntsid puudutasid skalaari suud- skalaar oli nagu tulejutt akva kõige tagumises otsas. Rohkem ta krevettide juurde õhtul ei läinudki.
Krevetid jalutavad meil mööda oksa anubiase ja java ferni vahel. Kuna akvas on ka samblasein (veel väljakasvamata) siis ma usun, et tulevikkus on neil seal hea peidukas.
/varia/12787/index.htmlsiit, kahe viimase pildi pealt on näha, kuskohas krevetikunnid jalutavad. Igal juhul täna hommikul olid nad kõik mul alles.
Vahest on vahva, kui akva tuled on kustu, neid taskulambiga vaadata- siis kui valgusvihk neile peale langeb otse, jäävad nad seisma nagu kivikujud ja vaatavad oma naljakate silmadega sulle otsa.
Suures akvas on mul ka krevetid- näha on neid küll aga siis peab ise olema viks ja tragi ja kükitama akva juurde