Mul meie uue kilbu kohta paar küsimust. Olen algaja ja võib tunduda, et miks ma võtsin üldse selle looma jne... Kuid me kõik alustame kusagilt.
Nimelt inimene loobus siis oma kollakõrv ilukilpkonnast. Me mehega otsustasime ta endale võtta ja nii saigi ta võetud. Ta on 1,5 aastane nimega kilbu. Sugu ma kahjuks ei oska nii vaadata
Küsiks siis muu toidu kohta. Lugesin küll mida võiks talle veel anda aga ma ei leidnud kusagilt mis kogust anda. Hetkel on ta ainult kraanoleid saanud. Kuid lugesin, et oleks hea kui ta saaks taimseid asju ka. Nii ma siis küsiks mida kui palju oleks mõistlik anda? ( siin all mõtlen asju mida ka meie sööme)
Ja tean, et on söödavad taimeid ka. Kas on mõtekas neid ka proovida anda? ja neid milliseid ja kui palju?
hetkel on meil tal 80x40x40 akvaarium kuhu ta veel mahub kuid oleks plaan hiljem saada 130x70x70 akvaarium. Kuid filter mis tal on on isegi selle hetkese akvaariumi jaoks väike. Vaatasin välisfiltreid ja hetke valikuks on JBL CristalProfi GL e701 on see mõistlik valik?
Siis tal hetkel mis ma kaasa sain kivid jäävad liiga vee alla. Ehk siis ma peaksin midagi kõrgemat vaatama. Kas õuest võin tuua talle sinna uued kivid?
Mis on nende vee temperatuur mis oleks sobiv. HEtkel on tal vesi kusagil 20 kraadi kandis. See vist suht miinimum. Kuid mis oleks kõige parem asi osta mis hoiab mingit teatud temperatuuri vees? Kardan, et vesi võib vahel liiga külmaks langeda.
Loodan, et mõistate mind ja kurjaks ei saa