Kõik oleneb sellest millise eesmärgiga tigusid akvasse võtta. Kas soov on kõigest dekoratiivse või hoopiski ennetava loomuga. Kui sul on akvas väikeseid tüütuid prügitigusid siis võid võtta oma 4tk. assassin snail'e (killerteod), kasvavad 1.5-2.5cm. Killerteod söövad akvas vedelevaid toidujäänuseid ja teisi surnud olendeid. Paljunevad väga aeglaselt. Mul on näiteks killerteod olnud akvas üle poole aasta ja pisiperest pole jälgegi. Killertigude võtmisel ei saa teisi tigusid juurde soetada, sest need pistetakse nahka. Killertigude puhul on see hea et nad ei kipu akvast välja.
Apple Snail (õunakas) on ka valik, võivad kasvavada 5-6cm, mina neid pidanud pole. Kui õunakaid võtta siis 1-2tk., suured ju teised. Söövad kõike seda mida kaladki, teisi surnud olendeid. Väidetakse et teatud määral isegi vetikaid ja kõdunenud taimi. Õunakad munevad oma mune akva veepiirile, seega õunakad võivad ronida akvast välja. Akva peab olema pealt suletud, et õunakad punuma ei pistaks.
Veel on sul üks hea variant kaaluda, võtta mõni suurem ja vastupidavam krevetiliik (amano, 4tk.) kes sööb akvas nii toidujäänuseid, surnud olendeid kui vetikat. Pealegi krevetid on tunduvalt liikuvamad ja huvitavamad kui teod. Tigu rohkem pimeduse ja ööloom.
Samas mina hetkel ei oskaks täie kindlusega ütelda kas molly kes kasvab 6-10cm pikaks sööks ära amano kreveti või mitte. Molly'd pidid võimalusel väiksemaid krevette sööma.