Punased selliseks väikseks minu teada jäävadki, hallid kasvavad umbes 4-5cm pikkuseks. Hallid on mul kõvasti kosunud ja kolme kuu jooksul olen leidnud kaks korda liigseks muutunud kesta. Selle hävitab küll keegi mõne tunni jooksul ära, ei ole uurinud, kes. Punased on olnud ainult paar nädalat. Pärast usinat akvaariumiga tutvumist esimesel õhtul kadusid nad paariks päevaks ära, siis hakkasid tasapisi siin-seal ringi liikuma ja taimi puhastama. Nägin ikka ainult ühte korraga. Kalade eest liikusid tagurpidi minema, tableti ligi ei tulnud. Aga kodus on mul kõik nii rahulikud tüübid, et mingit möllu ei toimu ja keegi kellegi vastu kulinaarset huvi ei tunne. Tänaseks olid punased suurematelt hallidelt krevettidelt kombeid õppinud ja kõik neli vitsutasid taimeladvas tabletitükki. Hallid võitlevad endale alati välja kõige suuremad palad, punased olid saanud täna väga pisikesed tükikesed. _________________ 400 l platidoras costatus, thoracatum, SAE, kollane ancistrus, japonica krevett, kuhlii loach, molli, kuldguraam, gupi, skalaar, hemigrammus, õunateod, tornteod 180 l ancistrus, thoracatum, SAE, hiina vetikasööja, neolamprologus brichardi
|