Ma varem kirjutasin siin, et minu kaks katsetust krevette akvaariumi soetada luhtus, sest järgmistel päevadel olid nad kadunud. Kas söödi ära, lasid jalga või surid ära, ei tea...
Kuna paar päeva tagasi käisin Tartu mnt. akvaariumi poes uudishimust ja nägin seal jälle krevette. Pika kaalumise peale läksin järgmisel päeval tagasi ja ostsin kolm tükki. Need olid suuremad kui varem soetatud krevetid. Enne seda tegin põhjalikult kodutööd st. lugesin:
http://www.suiso.com/v2/modules.php?name=News&file=article&sid=2Sain kindlust, et minul ei ole akvaariumis ühtegi sellist kala, kes neid söögiks peaks. Sain targemaks, et transpordi ajal peab neil kilekotis olema mingi asi millest nad kinni saavad hoida ja akvaariumi veega tuleb neid harjutada vaikselt, vähemalt 2 tundi. Rakendasin kõiki neid teadmisi. Nüüd on minu akvaariumis juba neli päeva rõõmsalt kolm krevetti ringi askeldanud. Esimesel päeval proovisid gouramid ja barbused neid natuke näksata aga krevetid olid väledamad ja kalad varsti tüdinesid. Krevetid on leidnud endale ühise pesa õhukivi all olevas taime džunglis kus keegi neile ligi ei saa ja mina olen igati rahul
Ja lisaks on esimene kala ilmale tulnud minu akvaarumis, Platyl on poeg.. või tütar