foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 7 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Õunaka kombitsal jupp ära
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mai 28, 2012 08:09 
Akvarist
Kasutaja avatar

Täna avastasin, et õunkas kuidagi uimerdis erinevalt tavalisest. Kontrollimaks kas tal ikka eluvaim sees ja söögi vastu huvi alles panin antsule mõeldud tabla, mille peale ta alati tormi jookseb ja võttiski jala alla ning traavis kohale.

AGA jupp aega hiljem märkasin teda uuesti konutamas ühe taimepuhma all ja klaasi ääres pinnase peal üks orans jupp vedelemas. Udisin selle veest välja, see paistis umbes kolmandiku või lausa poole kombitsa pikkune jupp olevat. KAs on võimalik, et ants selle tabal pärast kakeldes pooleks hammustanud? KAs see kombits kasvab tagasi? On kellelgi miskit sellelaadset ette tulnud?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mai 29, 2012 08:47 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Mis kalad Sul veel seal akvas on? Antsu selles süüdistada ei tahaks. Ikka juhtub, et näksatakse "sarvekesel" jupp küljest ning tavaliselt teevad seda liha armastavad kalad. Suuremat kahju see teole ei tee. Minu omadele vähemalt pole seni teinud. Ei oskagi öelda, kas kasvab tagasi - pole jälginud. Aga arvan, et ajapikku ikka taastub.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mai 29, 2012 10:26 
Akvarist
Kasutaja avatar

Asukaid suuremaid, kes õunakale "tuupi" teinuks mul pole.
Neoonid neli tükki ja neli täiskasvanud krevetti ning pihutäis krevetilapsi (ca 20)

35L start 7.12.11 | suurem uuendus 11.11.12 | Ancistrus, 4 Neon Tetrat(Paracheirodon innesi), Krevetid (Neocaridina Heteropoda var.red) ei tea kui mitu :), 2 Neritina snail(sp zebra, onion), paras ports taimi

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mai 29, 2012 04:25 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Pigem siis krevett napsas sarvekese ära.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mai 31, 2012 08:23 
Akvarist
Kasutaja avatar

KRA kirjutas:
Pigem siis krevett napsas sarvekese ära.

Ooh ei , krevetid küll mitte, esiteks hoiavad end nad "teerulli" eest üsna aupaklikult eemale ja teiseks see sarveke polegi nii sarveke vaid üsna kobe tunnal mis pikem ming üsna jäme on kui teised väljaulatuvad osised.

Pigem hakkas mõte liikuma sinna suunda et kui see nüüd ant polnud sii ehk on äkki võimalik, et om ringi trallimise ja "lendamisega" on ta kuidagi suutnud end klaasi vastu koksata maja servaga sedamoodi et va kombits klaasi ja koja vahele sattus - puudu on suur enamus sest kombitsast nagu nüüd paistab.

35L start 7.12.11 | suurem uuendus 11.11.12 | Ancistrus, 4 Neon Tetrat(Paracheirodon innesi), Krevetid (Neocaridina Heteropoda var.red) ei tea kui mitu :), 2 Neritina snail(sp zebra, onion), paras ports taimi

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Juun 01, 2012 12:26 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 3
Ma olen märganud, et mul on nad oma tundlaid ka kuidagi kõveraks keeranud ja ära murdnud aga tigu see ei paista häirivat ja mingi aja pärast on korras jälle.
Mul on nad isegi suure vähjaga koos, see ka vahest napsab otsa tundlal ära aga siiani on tagasi kasvanud ja ei paista tigusid kuidagi segavat.
Pealegi õunateaod liiguvad rohkem öösel kui päeval. Päeval võib lausa tunduda, et ei elagi enam aga öösel rallivad ringi :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Juun 01, 2012 02:28 
Akvarist
Kasutaja avatar

shadowcat kirjutas:
Ma olen märganud, et mul on nad oma tundlaid ka kuidagi kõveraks keeranud ja ära murdnud aga tigu see ei paista häirivat ja mingi aja pärast on korras jälle.
Mul on nad isegi suure vähjaga koos, see ka vahest napsab otsa tundlal ära aga siiani on tagasi kasvanud ja ei paista tigusid kuidagi segavat.

Seda loodan minagi et ehk taastub, katki kukutud kojaserva parandas ta küll kiirelt ära kui oma ilmarännakutelt akvasse tagasi sai :D

shadowcat kirjutas:
Pealegi õunateaod liiguvad rohkem öösel kui päeval. Päeval võib lausa tunduda, et ei elagi enam aga öösel rallivad ringi :D

Sellesosas on ilmselt meie "klaabu" erandlik kuna rahva meeleheaks kimab ringi päevadläbi enamasti. Praegu ongi pisut nukker et konutab rohkem kuskil nurgas ja "jooksu paneb" siis kui põhjakala tabla kord käes on.

Tänud kõigile osavõtlikkuse eest!
Jään lootma et me rallitigu peagi taastub ja ilmutab endist aktiivust.

Üles
 [ 7 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver