varivalge kirjutas:
Tsiteeri:
Poleks arvanud, et nende tötsakad tagumikud veest välja kerkivad.
Oi sa ei kujuta ette kui kiiresti kuldkala oma tagumenti liigutada suudab kui tarvis on. Mängi nendega laseriga (punane laserpointer, millega kass mängib) ning sa siis näed alles kiirust, millega seda mööda akvat taga aetakse
Igatahes ma seda svammi asja proovin
Panin ühe plastkarbi ulpima vette, svamm sisse ja kookon sinna peale. Peaks piisavalt niiske ja soe olema
[/quote
Mul on ka kass, aga tema mängib rohkem minu ja koera närvidega. Kust seda laserpointerit saab?
Kui Sul tigude aretamisest midagi välja ei tule, siis soovi korral kingiks Sulle mõne. Pakkuda võiksin pruuni, kollase ja lillaka pisikesi tittesid.
Lugesin uuesti Su esimest postitust. Üldiselt paistab, et ka teod pole lollid. Kui esimene koht marja panemiseks suht veepiiril läks luhta, siis nad otsivad paremaid/kindlamaid kohti ning ilmselt seetõttu tehti ka viimane mari kõrgemale. Mina tegelikult seda ei näpikski. Ja kui teod tegid juba kolm korda marja, siis teevad nad veelgi. On mul juhtunud, et mari tehakse lausa kaane külge või suisa lambi reflektorile. Ka sealt olen teotittesid saanud. Mina pooldaks kokkuvõttes teomarja mitte näppimist.