Jah,kahjuks jäeti mind unarusse oma vähkidega
Aga ma ei lase pead norgu.Olen toimetanud nendega nagu kaladegagi.Kõik omapäi,sest kusagilt pole kindlust saanud.Siiani nad elavad ja kasvavad.Ma ei tea kust ma kuulsin,et neile ei anta kapsast,kuigi ma proovisin ühel korral seda,mis on nendes külmutatud pakkides,no minule tundub,et neile sobib kõik,mis süüa annab.Värsket kapsast pole andnud.Neil peab kogu aeg söök ees olema,muidu korraldavad sõja.Mina topin neile siis põhiliselt kurki,salatit,hernest,porgandit,põhjakate tabletti.
Kuna mul nad väikeses akvaariumis,siis tahaks osad ära anda.Ma olen pakkunud neid foorumis,aga Rakveres ei tegele nendega vist keegi,vähemasti keegi neid ei taha.
Ei olegi muud pääsu,kui muretseda suurem kodu neile.
Veetemperatur on neil harju keskmine(25-27)
Kalakese poodi ma ei satu vist enne järgmist suve,kuna ma asun nii kaugel.Neti teel olen suhelnud kalakesega.
Põhimõtteliselt jh kingiti lihtsalt.Kuna mul hakkas neist kahju (oleks merekooli saadetud).Anti lihtsalt pisut,kuigi olin nõus ainult ühe prooviks võtma.Nüüd neid 7 tk vähemalt.Nad on jubedad reostajad.Aquaeli filter jäi lahjaks.Panin selle 100l ehheimi filtri sinna,kuigi lootsin et pääsen selle lahti kiskumisest