mx kirjutas:
Karedust väga alla ka ei maksa võtta - tekitab teol koja ehitamise probleeme. Tekstist võis välja lugeda, et konutab üleval - kas see tähendab, et vee piiri ligidal? Kui jah siis viitab see rohkem sellele, et muud vee parameetrid talle ei meeldi (võimalik hapniku puudus akva põhjas). Üldiselt on teod head veeparameetrite indikaatorid - kui kipuvad mööda klaasi üles ronima vee piiri lähedale siis on veega midagi tõsiselt korrast ära.
Ma ei tea,mul muidu sisefilter töös,aga keerasin mulle väheseks,sest mulle tundus,et talle ei meeldinud need mullid.Nad enne olid lihtsalt vees olnud,ilma mingisuguse filtrita,sellest ka järeldus.Ta isegi lausa ronis veepiiris korra ülespoole
Mul on temaga koos veel 3 gupimaimu,need ei kipu küll üleval olema.Võibolla lihtsalt kohastub veel,sest ma tõin laupäeval nad.Tema tundub üldse teisest aram olema.Peale koju toomist võttis tal ikka hirm kaua aega kui ta oma uut kodu uudistama tuli.Nüüd ta igljuhul nosib kurki
Mulle teeb ikkagi muret see karedus,võiks ju ikka olla tibake pehmem see vesi?Ph on kah tiba kõrge.Kareduse alandamisega saab ka Ph alla ja vastupidi.Kaalun siia ka leiutada selle pärmipudeli.
GH - 21'
KH - 15'
Ph - 7,6-8