tere, käisin tallinnas ühes lemmiklooma poes ning nägin cardisoma armatuma krabisid ning nad hakkasid mulle väga meeldima. Sooviksi omale neid soetada kuid ei tea neist midagi, isegi poemüüa ei osanud nendest midagi rääkida. vaatasin ka siin rigi kuid ei leidnud oma küsimustele vastust. äkki teie kes te neid peate või olete pidanud oskate neist rääkida.
küsimused siis: kui kaua nad elavad, kas neile on vaja eraldi hapnikut, kas ühte akvaariumisse või panna 2 krabi(emane,isane), kuidas nad poegivad, kas tavalises akvaariumis võivad nad saada väikeseid krabisid, kui soe peab olema nende vesi, kas neid võib võtta akvaariumist välja ka, kuidas neid looma poest ära tuua, nende haigused, milliseid kalu võib panna nendega ja milliseid mitte, milliseid taimi võib panna ja milliseid mitte, kas nad söövad ainult neid väikeseid kraanuleid või midagi veel, kuidas puhastate akvaariumit, kui ma reisile lähen siis kas siis võib neile süüa ette panna või mitte. Kui tuleb veel midagi vajalikku meelde siis paluks öelda.
Ootan väga TEIE vastuseid, ning olen tänulik igale informatiivsele vastusele.
Tänades juba ette.