Vallo kirjutas:
Aga kuidas Sa m66dad 0,1 sisaldust Cu sisaldust vees kui JBL Cu test on vahemikus 0,15-2,0?
Meil p6hjustas kreveti (ja suurema portsu tigude) fataalse lahkumise siit ilmast maimuakvasse JBL Acclimoli lisamine. Nii et ettevaatust ka vitamiinide lisamisel.
Huvitav, nyyd sai tellitud EasyLife Easy Carbo, seda kyll vist ei julge krevettidele maitsta anda?
Mõtlesin ise ka kuidas mõõta, ja otsustasin sellega end mitte vaevata. Samas oletan et kui see test midagi näitab, siis ilmselt on see juba kriitiline.
Otsustasin et ainsa väetisena krevetikasse saab Saechem Flourish, kus sisuliselt vaske ei ole... ja veevärgis mul ka suurt ei ole miskit, siis saan vaid oletada, et ehk ei saa siis üledoosi ka.
Vitamiinide, vee konditsioneeride ja ka ravimite puhul on sama seis, eriti just ravimid sisaldavad sageli vaske palju.
CO2 mul kreveti akvas ei ole, Endal on mul F.Excel, kuid samuti lugedes krevettidest soovitatakse sellega koonerdada. EasyCarbon on sellele suht sarnane.
Muide lapsed rääkisid, et olid leidnud ühe kreveti laua pealt. Oli teine kas akvast plehku pannud, või sai sinna ühe taime välja võtmisel, ei tea. Umbes sel ajal doseerisin natuke rohkem kui soovituslik kogus Excelit (vetika pärast), ja hakkasin kahtlustama, et selles asi. kuid siis peks ka teised rahutust väljendama, kuid ei. Olen Excelit regulaarselt praegu lisanud sellest hoolimata ja rahutust seni ei ole vee ilmutatud.
Samas:
*
http://theextrememakeover180.blogspot.c ... carbo.htmlSamas lugesin ühest foorumist TomBarri kommentaare ja tema väide oli et lisab akvasse iga teine päev 1ml Excelit ja pole sellest midagi. Ilmselt siiski on siin vahe soovitusliku koguse ületamisega.