Ikka mõned pikad kuud tagasi kippusid prügiteod väga nähtavaks muutuma, st paljuks kippus minema. Ei ole need kaneelisaia moodi, vaid pisut piklikuma karbiga (olen neid siiani torntigudeks nimetanud, aga siin pilte vaadates ei ole see õige). Süstemaatilise ära korjamisega sai olukord enam-vähem kontrolli all hoitud. Aga noh, looja on loonud Helenad - ja miks siis mitte, saigi kaks eksemplari soetatud. Täitsa kõbusad tänaseni, aga..... prügitigusid nad küll sugugi ei sega
Veel hiljaaegu lugesin kellegi innukaid hõiskeid, kuidas 2 Helenat 100-liitrises teevad paari nädalaga puhta töö..... Kuidas mu omad nii isutud on...? Kui õunakesed otsustasid paljunema hakata, panin kiiruga titeakva käima, et Helenad söövad muidu mu õunabeebid ära.Aga ikka juhtus, et mõni titt sai kookonist enne plehku, kui ma ümber asustada oleks jõudnud. No õnneks ei paku ka nemad Helenatele huvi. Üdini aus olles ei koonerda ma ilmselt toitmisega eriti
, aga muud elukad pole ju näljutamist ka ära teeninud.......
Ehk on kellelgil mõni tarkus kogemustepagasist jagada? Hetkel raiskan taas süstemaatiliselt kallist moosi-mahla-kompoti vaaritamise aega akvas solberdamisele