Tere,
mul ka nende naljakate olevuste vastu huvi tärganud...
Esimene katsetus läks aia taha kuna 240-ses elavad barbused, ka haibarbused. Poes olin neid puukrevette juba mitmeid kordi vaatamas käinud ning "isu" oli nii suur, et mõistuse häält ei kuulanud.. Ning poemüüija kinnitas mulle korduvalt, et nii suurt looma nad ikka ei puudu... Aga tundub, et kaduma on ta läinud.(pole näinud 2ndl jooksul, hoolimata tundidepikkusest vahtimisest ja akvaariumi läbituhnimisest)
Siit ka järgnevad küsimused. Kas oleks võimalik näiteks kahte isendit pidada 10l väikeakvaariumis? Kas nad vajavad soojendust(hetkel kastis 18 kraadi) , mullitaja on olemas ja valgus ka. Lihtsalt uurin, kuna ei tahaks põhjustada veel paari vahva selli hukkumist...
Pisikasti panin"käima" aga krevette pole veel hankinud. Taimi on mitmeid ja kookosurge olen ka paar tükki lisanud.
Lugesin siin antud lingid läbi, teoreetiliselt elaksid nad ka 18kraadises vees aga kas neil seal ka hea on? Oskab keegi komenteerida? Ning kas kellelgi on kokkupuudet olnud "mini heateriga" - nägin sellist asja poes müügil, selline "latakas" mis pannakse kruusa alla ja tõstab vee temperatuuri paari kraadi võrra kõrgemaks kui toatemperatuur. Reguleerida ei saa, sobib 8-20L jaoks. Jätsin ostmata kuna tekkis hirm, et selle aparaadiga saab krevetisuppi teha.....Ons kellelgi kogemust?
Tänud ette, kui keegi viitsib vastata.
Kadi