lenny22 kirjutas:
mina olen juba 2-3 taime tiigist toonud ja pole häda midagi kasvavad nii et oi oi ja kaladelel ning kevetidele meeldib
Hea kui meeldib ning toomine õnneks läks, mõistlik oleks aga kindluse mõttes taimed enne akvasse panekut ka desinfitseerida, eriti kui tiigis mingeid kalu on.
lenny22 kirjutas:
kurb on küll see et pole veel kõike leidnud
Ja ei leiagi sest suurem osa akvaariumitaimedest ei kasva siinmail, kui tahad piirduda kohalike taimedega siis Su valik jääbki piiratuks. Akvaariumikalad on ju enamasti pärit soojematest piirkondadest ning taimed samamoodi, nad ei peakski meie vetes talvel vastu. Ja meie vetest pärit taimed sobivad hästi meie vetest pärit kaladega külmaveeakvasse.
Ma ei saa aru mis sunnib inimesi teiste rahakotis tuhnima ning kasumit kokku arvama - ega kalapood neid taimi Tropicast aitäh eest saa, need ju ostetakse; juurde siis kulud ruumide rendile, müüjate palgale jms. Kui mõni kauplus keevitab liigselt kasumit hinnale otsa siis on ju võimalus teine pood valida. Soome kah päris lähedal, ja netist saab mõndagi tellida. Tartu mnt. poe head hinnad ning lai valik tulenevad osaliselt sellest et nad ei müü mitte ainult Tropica taimi ka siinmail kasvatatud taimi.
Kui on tahtmist taimi niisama saada siis siinsamas foorumis saab neid enamasti tahvli sokolaadi eest või lausa aitäh eest.