sten kirjutas:
Kui soovid näiteks black smoothi siis mul on veel terve purk järgi .
Aitäh pakkumast, jõudsin juba sama asja ära varuda.
sten kirjutas:
Kõige olulisem on ülemine serv mis oleks soovitav peale värvimist katta seespoolt silikoniga.
Et peaks lihtsalt silikooni sinna ülemisele serva peale laiali määrima?
sten kirjutas:
Ma olen kindel ,et kui Sa praegu valaksid sinna vee sisse siis akvaarium lekiks lahinal.
Tea kedagi, kui viitsin siis homme proovin järgi.
sten kirjutas:
Mina kasutasin enda sajase puhul tavalist Poola akvaariumi silikooni (tuubis) mida müüakse zoo kauplustes seda jätkub tervele akvaariumile ja jääb veel järgigi. Võib olla müüakse ehitus poodides midagi analoogset kuid paremat - ei tea. Oluline on ,et sisemised servad saaksid ilusti puhtad enne silikoniga töötlemist ( tuleks puhastada ziletiga vanadest kiti jääkidest jne.) ja veel oleks hea esi ja taga klaasi vahele suruda midagi nii ,et nad oleksid silikoniga töötlemise ajal maksimaalselt vastu raami.
Akvasilikooni on mul endal kah järel, ehkki tean et profid kasutavad ka tavalist silikooni - odavam. Kitti või mis iganes seal on paistab aga omajagu olevat, kui selle tõesti peab ära kraapima siis on omajagu nakitsemist.
Hetkel olen veel pisut kõhklev kogu ürituse suhtes - eelistan tegelikult ilma raamita akvat ning polnud (veel) plaanis teist akvat sisse seada. Oleks vaja veel alus ja valgustus kombineerida, nii et ilmselt niipea asjast asja ei saa. Aga kiusatus on suur.