foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 1 postitus ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mai 15, 2006 02:30 
Akvarist

Olen kahevahel,kas osta valmis akvaarium või lasta see teha.Tahan nimelt saada veidi suuremat,vast 240 liitrist.JUWEL firma omad on täitsa ok,aga ma olen lugenud siin foorumis,et eriti ei soovitata neid sest nad on juba tehnikaga komplekteeritud.Kuna mul on praegu kodus kuskil 60 l,siis puudub mul igasugune kogemus suurema akvaariumiga.Mul on päris mitu olulist nõudmist akvaariumi suhtes ja kuni tänaseni pole ma suutnud teha õiget valikut.Nimelt eriti just kevad-suveperioodil elan ma väljaspool Tallinna ja minu kalakesed peavad hakkama tihti saama automaatsöötjaga.Kuna mu töökoht on kodu lähedal linnas,siis pole hullu midagi,aga mureks on puhkuse aeg. Ma ei tea ,kas kõiki kalaliike on võimalik sööta automaatsöötjaga?Kuidas jagada nt.3 päeva sööki? Kuidas valida kalu?Kuskil nägin kuskil siin kohta,kus oli kalade kokkusobivuse tabel aga enam ei suuda ma seda leida.Tahtsin osta endale raamatu see oli vist kalade piibel või midagi seesugust,aga sel on vaid kalade pildid mitte rohkem.Või lasta ikkagi valmistada akvaarium mõõtude järgi ja jätta ülejäänud kõik proffidele närimiseks?

Üles
 [ 1 postitus ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver