foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 23, 2006 09:51 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kes on ehitanud ja missugusel kõrgusele olete ta paigutanud põrandast? 240 liitrit siis akva suurust. Tänud vastajatele!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 23, 2006 09:54 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul ei ole küll otseselt seina sees, vaid trepi käsipuuna-barjäärina... A eks see kõrgus ole rohkem oma tunnetuse asi, et ilus välja näeks ja normaalselt hooldama pääseks.

Üks asi on küll tegelikult soovitatav, millega mina mööda panin: Filter peaks mahtuma akvaariumi alla. Ehk siis selle nõuande järgi oleks vastus 50+ cm.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 23, 2006 10:12 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Kuna toas olles tõenäoliselt istud enamuse ajast siis vast ongi mõistlik valida selline kõrgus et istudes oleks mugav jälgida, sellega on ilmselt tagatud ka selline kõrgus et on mugav hooldada (ulatud ilma taburetita akva põhja). Kui seina sisse paned siis tõesti oleks hea kui õnnestuks filtri jaoks mingi kapike allapoole seina sisse seada (üks võimalustest filtri ühendamiseks on muide akva põhja tehtud sisse- ja väljavoolu kaudu), kindlasti aga tuleks meeles pidada et akva kohale peab jääma piisavalt vaba ruumi et seda saaks hooldada.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 24, 2006 05:26 
Akvarist
Kasutaja avatar

palju soovitatakse nii nagu Rein kirjeldas. selline kõrgus et istudes oleks mugav jälgida, s6ltub sellest, kus ta sul asub, st kas hakkad diivanilt jälgima. ja et oleks mugav hooldada, saaksid vabalt ligi ja ulatuksid p6hja ilma abivahendita.
mul endal on 90cm p6randast, aga nyydse tarkusega (olles seda akvat pidanud 2 aastat) oleksin paigutanud k6rgemale. kuna hooldamine on lihtne ning mitte just igapäevane (loe: nädalane) toiming, ja mul on tegemist vaheseinaga, mida pigem seistes vaadata saab.
yhes6naga, see s6ltub paljudest asjadest;) enim vast sellest, kus ta sul ruumis paiknema hakkab. minu meelest see p6hja ulatumine ei ole nii oluline.

+erinevad taimed

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver