Mina ostsin kunagi ka kasutatud akva aga see oli juba alguses müügi teemas mainitud, et lekib. Koju jõudes tõmbasin vana silikooni ära ja uus sisse ja kahe päeva pärast läks akva kasutusse. Ei lekkinud ta rohkem midagi
Samas võib ka trantspordi käigus kasutatud akval silikoon kuskilt lekkima hakata, sest kui pind ei ole tasane (nagu see autos tavaliselt juhtub olema) siis võib ta ennast kuskilt lahti väänata. See muidugi ei ole reegel vaid üks õhk õrn võimalustest. Nii, et siin ei ole ainult akvaristide ausus.
Ostsin ka kasutatud peast välisfiltri ja kuna filter oli eelmise omaniku käes juba pool aastat seisnud siis minu käes andis üks tihend otsad, mida ei oskagi kohe oodata. Algul arvasin ka, et sain põrsa kotis aga tegelikult oli lihtsalt juhuste kokku langemine. Tükk aega võttis aega aga kuna jonni ei jätnud leidsin tihendi üles ja tegin korda. Müüja oli ka väga abivalmis ja kinnitas, et neil töötas ilusasti. Ja tagant järgi võin kinnitada, et töötaski neil ilusti. Lihtsalt tühjalt seistes kuivamisega liimis tihendi korpusekülge ja nii kui voolikuid keerasin läks järelikult tihend puruks. Nüüdseks on filter juba pea pool aastat mind korralikult teeninud ja ei istu ta mul kuskil kausis.