foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 9 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Apr 23, 2013 01:59 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 13
Ma nüüd ei oskagi kusagilt alustada aga ma olen selles poes no nii pettunud, vähemalt tartu omades! Sõbrakeskuse pood hoiab juba üle kuu aja kalasi karantiinis ja alati on vabanduseks me võtsime uus kalu sisse?! mis mõttes? kuidas saab kalu võtta iga nädal ja neid mitte müüa? ma olen seal kohapeal käinud oma 8 korda ja tahtnud kalu osta aga no ei saa.. ja pealekauba on poemüüjal õigust veel ülegi ja minu nägu läbi sõimata. Ma ei teinud ennem nendest vigadest välja kui rumalad müüjad on poes kes ei tunne kalu ja müüvad rahusüdames ning kõik liigid sobivad omavahel akvaariumisse.. lihtsalt hämmastav kui üleolevad saavad olla klienditeenindajad? vähe sellest, et nadi ei tea kaladest mitte midagi hakkas üks müüja lõunakeskuses mind mõnitama, et miks minul on vaja akvaariumisse nii palju kruusa? ja peale 10 minuti jagelemist ma lõin käega ja võtsin vähem kruusa.. ja pidin ikka minema uuesti poodi ja ostma juurde kuna mul jäi sellest tõesti väga väheks ning akvaariumi põhi ei olnud äragi kaetud!! või kui ma tahtsin taime osta ja absoluutselt kõik müüjad olid nii suures jutuhoos, et ei tulnud kassagi juurde, et klienti teenindada ning pärast 3min ootamist ma läksin nende jutuvada segama siis vaadati mind sellise näoga, et kuidas ma julgen nendid segada.. Ma pole eriline riiukukk aga no tõesti need üleolevad ja kõike teadjad kliendi teenindajad on mu tõesti väga pahaseks teinud!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Apr 24, 2013 10:57 
Administraator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Ma ei taha oma postitusega absoluutselt kedagi kaitsta, aga peaks nüüd natuke hoogu ka. Ma saan aru et pettumus suur, emotsioonid laes, aga asju tuleks nimetada ikka õigete nimedega:
Kuidas saab see tunduda mõnitusena, kui sinu käest küsitakse, miks teil nii palju kruusa vaja on? Ma saan aru, et see ei ole absoluutselt nende asi, kuhu ma selle kruusa panen ja kui palju, aga seda küsimust mõnitamiseks nimetada on natuke palju.
Kui pood ütleb, et kalad on karantiinis, siis mismoodi seda veel mõista. Minu arust ongi kalad siis karantiinis.
Kui jääb teenindaja tähelepanust puudu, siis tulebki minna otsejoones teenindaja juurde ja abi küsida. Ei ole absoluutselt tähtis, milline nägu tal pärast seda peas on. Teatavasti on inimeste näod väga erinevad ja väljendusrikkad, mõnel ongi kohe selline eemaletõukav nägu :)

Mida tahan öelda - Olge julged oma arvamust kohe kohapeal välja ütlema. Uskuge mind see distsiplineerib. Kui vaja, kutsuge poe juhataja. Ärge laske endid halvasti kohelda. Aga kõiki oma emotsioone foorumis välja valada ei ole minuarust õige.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Apr 24, 2013 12:10 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kui sa lugesid ilusti mu postituse läbi siis sa ehk märkasid, et (kümne minuti jooksul) vast klienditeenindaja ei küsi minu käest kui palju mul kruusa on vaja? Vaid miks ja kas mina ei saa aru, et nii palju ei ole vaja :roll:
Karantiini kohata ja ma tean, et kalad peavad seal olema aga no krt.... palun mingi vaadake neid vaeseid kalu kes on väikestesse akvaariumitesse pressitud saja kalaga :shock: !! Ja kui mulle öeldakse iga kord, et oi me veel 3 päeva hoiame ja tulge siis???! ja ma olen seal käinud ja käinud ning ikka ja alati sama vastus, kalad uuesti kaarantiinis kuna neil tulid täna uued kalad peale??! palun tulge 3 päeva pärast. Ja juba kuuaega nii? siis ma arvan, et mu pahameel on väga selgelt õigustatud!
Ja klienditeenindusest ma arvan ikkagi, et kui järjekorras ootab juba 3 inimest ja teenindajad jutustavad ikka eemal ja ei tee klientidest välja pole puhtalt minu viga? olen isegi klenditeenindaja ja ma ei kujuta ettegi kui ma peaks kusagil eemal kassast seisma ja jutustama kui poes ootab rahvast, et ära maksta oma kaupa. Selge see, et kõik pole täiuslikud ,aga sellist klenditeenindust ma pole veel näinud kusagil poes!!

Ja olen ka poejuhatajat küsinud keda pole kunagi kohal?? vaatasin kodu lehelt pole sellist meile aadressit kuhu oma kaebekirja kirjutada. Plus tahtsin facebookis neile kirja saata aga kahjuks on ka seal see ära keelatud kuna olen näinud mitmeid väga pretensioonikaid kirju nende seinale postitatud ja selge see, et neile ei meeldi tagasi side :) Seega ei oskagi mujale seda enam kirjutada kui siia ja äkki neid natuke huvitab ja näevad mu kirja siit :wink:

Viimati muutis Ellukas, Kolmapäev Apr 24, 2013 04:27, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Apr 24, 2013 04:41 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 20
Ega minagi Zooplanetit kiida, kui siis ainult Annelinna keskuse Zooplaneti klienditeenindust (väga sõbralik ja abistav, mis siis et klienditeenindaja pole akvaristikaga eriti sina peal). Ega üldiselt Tartus peale Lõunakeskuse ja Veeriku Betta polegi poodi, kus müüjad oleks akvaristikaga kursis, sõbralikud, abivalmid jne.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Apr 25, 2013 08:22 
Administraator
Kasutaja avatar

To Ellukas

Klienditeenindajana peaksid sul ju raudsed närvid olema, tundub et Zooplanet'i teenindajatel on.

See et pole kuhugi enam pöörduda, pole tõsi, aga palun:
http://www.1181.ee/company/44145/Zoo-Planet-O%C3%9C

Mail + telefon, isegi kohale võid minna, sest aadress on ka olemas. Ole hea proovi oma murega sinna pöörduda.

Viimati muutis Pets, Reede Apr 26, 2013 07:42, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Apr 25, 2013 09:19 
Akvarist
Kasutaja avatar

Jah mul on närvi, ära sa selle pärast muret tunne ;) ja ma tõesti ei teadnud, et ma ei või oma arvamust avaldada nagu on enamus kommentaare..
Rohkem oma sodiga siis ei risusta, sest ma ei jaksa sinuga vaielda.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Apr 25, 2013 09:36 
Akvarist

to:Pets

Mina arvan just, et see on õige koht kuhu sellist asja kirjutada. Olen isegi varem seal poes käinud ja ei taha seal enam käia, kuna sain samuti halva kogemuse. Lihtsalt siin märku andes saab võibolla poe juhtkond teada, et midagi tuleb muuta, sest klienditeenindajad Tartu Zooplaneti kauplustes on tõesti väga üleolevad ja väheste teadmistega.( va. Annelinna kauplus). Olen isegi sealt poest tahtnud kalu osta juba 2 kuud ja alati on need olnud karantiinis, kuigi akvaariumeid lähemalt uurides pole märganud ühtegi uut kala. Kalu tuleks hoida teistes karantiini akvades, mitte neid alati vanade kaladega kokku panna, kes selle tõttu ei saagi endale kunagi uut ja väärilist elupaika.
Ma lihtsalt ei saa sellest aru, et nüüd kui keegi võttis julguse kokku ja rääkis oma murest, siis meie "kõiketeadjad" kaasakvaristid on lihtsalt nii üleolavad ja ülbed. Ega keegi siin midagi halva pärast ei kirjuta, vaid lihtsalt inimesed tahavad kalu osta kuna tegelikult on poes hea hind ja kalade valik, aga lihtsalt ei müüa.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Apr 25, 2013 12:51 
Akvarist

Pildid: 1
to Pets

Minuteada zooplanetiga seotud isikud ei ole siia teemasse mitme aasta jooksul ühtegi postitust teinud ja vaevalt nad sellest foorumi olemasolustki teadlikud on.
Ma ei tea kuidas mujal , aga Tartu zooplanetite müüjad on justkui pärdikud kosmosejaamas. Eranditult kõik.

E-mailile pole mõtet kirjutada , vastust sealt ei tule.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Apr 25, 2013 02:49 
Administraator
Kasutaja avatar

Sõbrad, See, et te olete saanud halva kogemuse seoses mõne poega, ei tähenda automaatselt seda, et hakkate risustama akvaristi foorumit. Mul on tõesti kahju, et nii on läinud. Samas ei ole mul absoluutselt põhjust kahelda teie jutu õigsuses, sest ainuke, kes siin enda kaitseks/õigustuseks sõna ei ole võtnud on Zooplanet. Aga, nagu mainisin on antud alafoorumi reeglid teised. Alafoorum "Poed ja teenused" on Äri sektsioonis, kogemuste jagamise koht on mujal.

Ma ei mõista, kust te seda välja lugesite, et te ei või oma arvamust avaldada - loomulikult võite, aga teises, sobivamas alafoorumis, ehk siis Varia nimelises.

Teema on liigutatud Äri alafoorumist

Üles
 [ 9 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver