Mulle tehti Pelgulinna haiglas selgeks, et (ilmselt siis) üks kark maksaks 23 € ja ühe kuu rent 4.50 €. Kuna mul on vaja esialgu kaheks kuuks ja hiljem ka veel kaheks kuuks, kui tuleb teise põlve op, siis matemaatiliselt tuleb hind sama. Lisaks arvati, et kui peaks näiteks pärast kahte kuud veel vaja abiks tööl käimiseks ühte karku, siis tuleb ostes odavam. Nüüd sai siis lahti seletatud, miks ma just osta tahan. Mõtlesin, et ei pea nii põhjalikult seletama ja seega ei viitsinud esimeses postituses pikalt kirjutada. Aga näe -oli ikkagi vaja.
Mu sõber juba otsis interneti avarustest mööda invaabisid... (täpselt ei tea, kust) ja leidis kargupaari hinnaks 64 €. See tundub mulle liiga räige. Ma ei taipa, mis kohast Pelguhaiglas räägiti 23 € saadavatest. Helistan sinna esmaspäeval ja küsin üle. Rääkisid mingist Ädala tänavas asuvast kohast. Sinna pole ma veel jõudnud. Infovoldikus, mille nad mulle andsid on kõik müügikohadvaud tööpäeviti kella 9.00-17.00-ni lahti. Pärnus vaid oli üks koht kella kuueni. Ma ei mõista, kuidas töötav inimene sinna jõuab. Ma ikka pusin tööl käia ja juba on ka laekunud miinustunnid, mis tuleb tagasi teha. Palk ei ole mul väga suur ja tulevik haigusrahadega väga nutune. Pärast tuleb puhkus ka veel otsa ning taas saan rahaliselt karistada selle eest, et haiguslehel olin.
Internetis okodokis ja muudes taolistes kohtades pole veel otsinud. Eks tuleb tegelema hakata. Aega mul ju veel tegelikult on (järgmine nädal + 10 päeva). Ja kui muu ei aita, siis saab haiglast ka rentida.
Aga nüüd uurin kohe Gerdionu pakutud linki. Tartu jääb vist kahjuks ära.
Tänud! _________________ KIIREMAKS kontakteerumiseks palun pöörduda OTSE privaatposti.
|