foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik


Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]



 [ 16 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 06, 2013 12:09 
Administraator
Kasutaja avatar

Liitunud: Reede Sept 23, 2005 04:43
Postitusi: 1165
Pildid: 6
Asukoht: Kuressaare
Tere taas
Vaatan, et nüüdseks on seda teemat vaadatud juba ligi 200 korda. Ilmselt on nende hulgas kogu meie foorumi aktiivsem pool.

Nagu mäletate sai see teema alguse ühest teisest väga aktiivselt arenenud teemast, mille tulemusena tekkis akvaariumiwiki.eu. Pean kahjuks tõdema, et pealehakkamine oli ja on hetkel ainult pool võitu. Oma konkreetset abi tõlkimisel on pakkunud ainult üks kasutaja - au temale.
Püüan natuke lahata, miks siis nii vähe
Võibolla on äkki tegu sellega, et meil napib tublisi tõlkijaid. Võibolla arvavad soovijad, et on liiga keeruline profiile sisuliselt ümber tõsta ja tõlkida(ei ole selle arvutvärgiga nii tuttav).

Need on paar asja, mis pähe turgatasid, kindlasti on neid veel.

Tahaks nats selgitada tagatausta. Tegelikult saab asja nii korraldada, et tõstan ise info ringi vastavalt abilise soovile, niiet jääbki ainult tõlkimise vaev. Kuna artiklid on suures osas lühikesed ja jaotatud alamsektsioonidesse, ei pea tõlkimist tegema kogu artikli ulatuses korraga. Teed natuke ära ja ise vaatad, millal jätkad. Piltide osas ei pea tõlkija midagi tegema, need võib kõik minu hooleks jätta.

Hetkel olen hakkama saanud 10 kala ja paari taimeprofiili tõlkimisega. Kahjuks üksi ei jõua kuigi palju, aga ikkagi midagi(loomulikult oli alguses hulk muud taustaartiklite ja mallide tööd) Sisuliselt saaks tunni ajaga ühe keskmise pikkusega artikliga hakkama. Abiga areneks sait ilmselt palju kiiremini. Samas jälle ei tea mina kõiki eestikeelseid teaduslikke nimesi/termineid, niiet, kes näeb midagi parandada, palun andke teada

Kindlasti tekib paljudel küsimusi autorikaitse osas, ärge muretsege, need on kõik korralikult järgitud.
Mul on luba informatsiooni kopeerida ja tõlkida lehelt theaquariumiwiki.com
Lisaks on load saadud ka lehtedelt:
tropica.dk
aquaplant.nl
cichlidgallery.org
bettysplendens.com
theshrimptank.com
ja paljudelt muudelt saitidelt. Kui ma ütlen, et luba on saadud, siis pean silmas kirjalikku luba. Lisaks on selline tore koht olemas nagu http://search.creativecommons.org/ kus võib leida väga palju Creative Commons litsentsiga töid/pilte.

Niiet julgustan kõiki, kes soovivad kätt külge panna, registreerida saidil ja anda oma panus :) Samas julgustan osavõttu ka merevee foorumi poole pealt
Nagu eelnevas postituses mainisin, info saamiseks saatke mail info@akvaariumiwiki.eu. saate kogu teid huvitava informatsiooni.

Ette tänades

_________________
240L, Molly'd, Neoonid, Rasboorad, Ludwigia Repens , Crypt. Wendtii 'Mi Oya', Anubia Barteri


Üles
 [ 16 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]


Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver