foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik


Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]



 [ 1 postitus ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Üldisest viisakusest
PostitusPostitatud: Esmaspäev Juul 23, 2012 01:50 
Akvarist

Liitunud: Esmaspäev Mär 17, 2008 09:44
Postitusi: 208
Pildid: 3
Asukoht: Tallinn
Kallid akvaristid selle kirjatükiga tahaks koputada natuke Teie südametunnistusesle ja tuletada meelde elementaarseid viisakusreegleid. Kui lepid midagi kokku siis tuleb ka kokkuleppest kinnipidada või informeerida takistavatest asjaoludest. See ei ole mõeldud kurjustamisena, kuid minu praktika näitab, et kokkulepetest mitte kinnipidamine on muutumas vägagi tavaliseks käitumisnormiks, muidugi vabandan korrektselt käituvate inimeste ees. Näiteid ei ole vaja kaugelt otsida, küll broneeritakse kala kaheks kuuks ja lubatakse laupäeval järele tulla - sellest on juba vist kaks aastat möödas, ammu oleksin toonasele kalale teise omaniku leidnud, aga olin ta ju juba kindlale soovijale ära broneerinud. Kord korjasin kalad välja ja teisel korral taimed, siis jälle teod, et kokkulepitud ajal üle anda - ei midagi. Ka kella tundmisega on kohati raskusi – hilinemine paar tundi – mis seal ikka küll oodatakse – paraku ei oodata ja siis ei maksa ka solvunud olla, et ära ei oodatud, ka minu ajal on väärtus.

Enne kui midagi kokkuleppida võiks endale selgeks teha, kas soov on ikka kindel. Pole ilus panna teist inimest mõttetult ootama.

Loodan, et see kiri paneb ehk akvariste natuke sügavamalt oma soovide ja käitumise üle järele mõtlema. Eks elus tuleb igasuguseid asju ette, ka mõeldakse ringi ja loobutakse tehingust, siiski elementaarne viisakus oleks ootajat informeerida, et tehing jääb ära.


Üles
 [ 1 postitus ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]


Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver